itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tenstar Simulation har en uttalad vision att förändra världen. Genom att ta fram ett simulatorbaserat utbildningsverktyg för skolor, utbildningsföretag och maskintillverkare bidrar vi till en mer effektiv, säker och grön övningsmiljö för framtidens maskinförare. Vi skapar grafik och programvara som i kombination med professionell hårdvara tillhandahåller realistiska virtuella inlärningsmiljöer för jordbruk, anläggning, transport, trafik och skogsbruk. Vi är en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ står högt på agendan, samt en social miljö och goda resultat.

Vi söker nu en IT-tekniker

Vi är idag 20 personer på kontoret i Falun och samtliga arbetar med spelutveckling/systemutveckling. Nu söker vi en medarbetare som vill ta hand om vår IT-drift.

Hos oss på Tenstar väntar en varierad tjänst där du får möjlighet att bidra inom just dina specialområden. Vi arbetar agilt och testdrivet och vill alltid ligga i branschens yttersta framkant. Vi har utvecklingsteam som förvaltar och vidareutvecklar vår tekniska plattform som är kopplad till simulatorerna. Du kommer att vara med i en transformering där vi går mot en mer webborienterad systemlösning. Arbetsuppgifterna varierar och kommer handla om att vara en IT-resurs för både Falun, Tanumshede och andra utlokaliserade när det gäller både intern och extern drift. Arbetet utförs från kontoret i Falun.

Exempel på arbetsuppgifter är framförallt att underhålla servrar, infrastruktur och applikationer. Att sköta den dagliga driften av informations- och kommunikationssystem, kringutrustning, maskinvara, programvara och annan datorutrustning för att identifiera och förebygga fel och driftstörningar.

Det kan också vara inköp av utrustning, byta ramminne och liknande, hjälpa till med IT support på kontoren som konferensrum, uppgraderingar, uppdateringar, administrera AD, VPN samt integrationsarbete och onlinelösningar mm.

Tjänsten är placerad i Falun, heltid och tillsvidare. Huvudkontoret finns i Tanumshede i norra Bohuslän.

Kvalifikationer
Eftersom du tidigare troligen har arbetat som IT-tekniker, IT-support eller liknande och har erfarenhet av att ge support och service till en organisation när det gäller datorer, servrar och system så känner du dig bekväm med arbetsuppgifterna nämnda ovan. Du har utbildning med inriktning IT. Kunskaper inom .NET och databaser, AD och gärna molntjänster (främst Azure och Google Cloud). Vidare har du erfarenhet av att hantera Linuxservrar.

Mycket goda språkkunskaper i svenska- och engelska både i tal och i skrift.

Din profil

Du kommer till en arbetsplats där kreativitet och egna initiativ uppskattas. Vi tror att du som söker tjänsten tycker om att bidra till såväl god stämning som goda resultat.
Egenskaper som är centrala i rollen som IT-tekniker är att du är serviceorienterad, har stor initiativförmåga, är prestigelös och bidrar till en god stämning. Du strävar efter att digitalisera och stimuleras av förändring, innovation och kompetensutveckling.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Tenstar Simulation med Lundin & Boström. Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström vid frågor, 
070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se.

Vi är nyfikna på dig och kommer hantera ansökningarna löpande så ansök så snart som möjligt, men senast 8 december 2022. 

logo

IT-tekniker till Tenstar Simulation

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-08

Ansök nu

Dela detta jobb