itjobb.se

IT Infrastruktur

Är du intresserad av ett arbete med varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta i en grupp där utvecklingspotential finns att bredda din kunskap inom service till våra användare och tekniken vi jobbar med?
Vi ser fram emot din ansökan!

IT-infrastrukturenheten på Uppsala kommuns IT-stab levererar hela grunden för IT och digitalisering i kommunen. Inom enheten ryms serverdrift, datanät, databaser, hantering av mobila enheter och alla persondatorer i kommunen samt 2:a linjens IT-support. Vi möter alla kommunens verksamheter i deras dagliga uppdrag och spännvidden är enorm. Inom enheten arbetar vi aktivt med vidareutveckling för medarbetarna och med den bredd av uppgifter som finns inom enheten är möjligheterna att utvecklas inom området goda.

Ditt uppdrag
Som IT-tekniker hos Uppsala kommun ger du en andra linjens support till hela kommunen, allt från brandförsvar till skola och vård. Del av arbetet utförs via telefon eller genom verktyg för fjärrsupport men också till stor del på plats i kommunens verksamheter. I arbetsuppgifterna ingår felsökning och felavhjälpning, dokumentation av installationer hård- och mjukvara. Du kommer också att bemanna vår servicedesk dit alla användare inom komunen kan vända sig med sina IT relaterade frågor. Du jobbar i ett team med ett 20-tal tekniker där en viktig del är att samarbeta inom teamet och lära av varandra.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom IT. Har du erfaranhet av arbete inom IT ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, goda kunskaper i engelska samt innehar B-körkort.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ole Olsen, enhetschef, 018-727 11 61
Marie-Louise Atterhag, gruppchef, 018-727 19 44

Facklig företrädare:
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49
SACO, Jonny Eliasson, 018-727 22 12

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

IT-tekniker till Uppsala kommun

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-11

Ansök nu

Dela detta jobb