itjobb.se

IT-tekniker till utvecklande och spännande uppdrag

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

IT-tekniker till utvecklande och spännande uppdrag

Är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa andra samtidigt som du har ett stort intresse av IT? Är du en lösningsorienterad person som tycker det är roligt med problemlösning? Modis söker nu juniora It-tekniker som kommer att arbeta heltid med felsökning inom mjuk- och hårdvara internt på plats. Detta kan vara nästa utvecklande uppdrag för dig så sök redan idag!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta på ett stort företag placerat i Göteborg och stötta interna medarbetare med olika tekniska problem. Du kommer tillhöra ett team av duktiga It-tekniker som dagligen möter olika PC-relaterade frågor, det kan röra sig om alltifrån mjukvaruinstallationer till att installera ett nytt grafikkort och därefter även hantera administrationen kring detta. Helt enkelt generellt tekniskt detektivarbete direkt ute på plats hos kund. Som It-tekniker kommer du dels att ta emot PC:s i en kundmottagning och dels själv åka runt på olika kontor enligt rullande schema.

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: 100%

Placering: Göteborg

Start: Omgående

Vem trivs här?

För att trivas som junior It-tekniker så ser vi gärna att du har någon erfarenhet av ett serviceyrke där kvalitet är nyckelordet (butik, restaurang eller liknande), men det går även bra om du kommer direkt från IT-gymnasiet eller från en relaterad YH/KY-utbildning. I denna rekryteringsprocess räknar vi inte antalet högskolepoäng utan vi vill framför allt träffa dig som har ett genuint tekniskt intresse och vill fortsätta lära dig mer. Det är väldigt meriterande om du har tidigare erfarenhet från något IT-relaterat arbete som exempelvis supporttekniker eller dylikt. Flytande svenska i både tal och skrift för denna tjänsten är ett krav.

I och med att du arbetar med slutanvändare på daglig basis så är det viktigt att du är en serviceinriktad person som brinner för att pedagogiskt hjälpa människor med deras olika IT-problem. Du är självgående, initiativtagande och tillräckligt ödmjuk för att vilja ta dig an både stora och små IT-tekniska problem.

I och med att du kommer att resa mellan kontor i tjänsten så är det väldigt viktigt att du även har B-körkort.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

IT-tekniker till utvecklande och spännande uppdrag

Modis Sweden AB