itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

It-tekniker till Vimmerby Energi & Miljö AB

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

It-tekniker till Vimmerby Energi & Miljö AB

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vimmerby Energi och Miljö AB levererar bekvämt och tryggt förnybar el- och värmeenergi till lokala kunder. Vi tar hand om avloppet och avfallet samt levererar vårt viktigaste livsmedel - rent vatten. I dotterbolaget Vimmerby Energiförsäljning AB bedrivs elhandel. VEMAB har idag ca 50 anställda. Vi är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Mer information hittar du på vår hemsida - www.vemab.se

Vill du jobba i ett lokalt och personligt företag med hög miljöprofil? Vår vision är att ge våra kunder en bättre vardag och tillgodose dagens behov på ett hållbart sätt med ansvar för framtiden. Detta sammanfattas i våra tre värdeord: närhet, bekvämlighet och hållbarhet.

Ditt nya jobb

Tjänsten som IT-Tekniker är placerad på vårt kontor i Vimmerby inom den administrativa avdelningen men ska serva hela organisationen som en stödfunktion. Arbetsuppgifterna innebär att du till största delen kommer att jobba  inom drift och underhåll av våra befintliga system och hårdvara samt vara kontaktperson mot det kommunala IT- förbundet, ITSAM samt externa parter. Arbetstiden fördelas på företagets olika anläggningar och arbetet bedrivs huvudsakligen dagtid. Företaget har en hybridarbetspolicy som möjliggör arbete på distans.

  • Projektledare vid införande och utbyte av IT-system

  • Digitalisering av våra arbetsprocesser

  • Samordnare med leverantör: systeminstallationer, löpande utbyte av datorpaket samt telefoni m.

  • Systemförvaltare för våra IT-system

  • Övervaka, felsöka och avhjälpa fel

  • Ta fram och underhålla dokumentation

  • Samordna integrationer mellan IT-systemen

  • Skapa möjligheter för egen drift i egen IT-miljö

Tjänsten är säkerhetsklassad och kommer att omfattas av säkerhetsprövning med registerkontroll. Innan anställning kommer även alkohol- och drogtest att genomföras. 

Profil

Högskoleutbildning alternativt gedigen erfarenhet inom arbetsområdet

Goda erfarenheter av implementering av hård- och mjukvara

Kunskap inom följande områden: nätverk, Windows server, Intune, M365, IOS/Android, Json och Sharepoint.

B-körkort

Vi söker dig som jobbar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser arbetsuppgifter på bästa sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter samt påminner och följer upp.

Jobbet passar dig som är lösningsorienterad och ansvarsfull i ditt arbetssätt samt drivs av att få arbeta med människor och ha varierade arbetsuppgifter, allt från operativ support och projektledning till att jobba enskilt. Du har ett genuint intresse för problemlösning och IT-infrastruktur samt god erfarenhet av arbete med IT-frågor, IT-säkerhet och support. Du brinner för nya utmaningar och har en vilja att ta till dig nya kunskaper.  Du kan beskriva och analysera verksamheter ur ett helhetsperspektiv utifrån metoder, processer och krav på IT. Du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Språkkunskaper i engelska, flytande i tal och skrift, är meriterande. 

Anställningens omfattning 

Anställningsform: Tillsvidare, 6 mån provanställning tillämpas

Sysselsättningsgrad: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2022-08-15

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. 

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev med löneanspråk.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:

Marie Arvidsson

Administrativ chef

0492-76 93 23

Kontaktpersoner

Dela detta jobb

Logga
It-tekniker till Vimmerby Energi & Miljö AB

Vimmerby kommun