itjobb.se

till NIBE Product Development i Markaryd

Utvecklingsavdelningen för NIBE Energy Systems är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, ljud etc. På NIBE AB finns cirka 1100 anställda.

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer arbeta som teknisk support inom vår labbverksamhet och ha en viktig roll inom utveckling av vår provutrustning. Inom det området kommer du att arbeta med olika uppgifter inom automatisering, programmering samt sätta upp IT-system. Du kommer även vara länken mellan testverksamheten och IT-avdelning.

DIN BAKGRUND:

Vi söker dig som har förankring i datavärld men även ett genuint intresse i teknik och automatisering. Du är flexibel, kommunikativ, ansvarstagande även praktisk lagt. Problemlösning är en utmaning som du gärna ta. Du har utbildning inom datateknik eller erfarenhet från tidigare jobb inom IT-support. Erfarenhet inom programmering med C/C++/C# och Delphi önskas. Kunskaper inom IoT är meriterande.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 17 juni.  Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna. 

FAKTA OM NIBE

NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljard kr/år. Antalet anställda är drygt 1 100 personer. Produktsortimentet består huvudsakligen av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på 20 miljarder kr och har omkring 15 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. För mer information om företaget se: www.nibe.se

AFFÄRSOMRÅDET

NIBE Energy Systems med huvudkontor i Markaryd, är ett expansivt och framgångsrikt affärsområde inom börsnoterade NIBE Industrier med ett tjugotal företag i Europa och en årsomsättning på drygt 8 miljarder kr.

Produktsortimentet består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE Energy Systems är ett av Europa och Nordamerikas marknadsledande företag inom energiteknikbranschen, framför allt när det gäller värmepumpar.

Varmt välkomna!

KONTAKTPERSONER

Benny Torstensson
Personalchef
0433-27 30 00
benny.torstensson@nibe.se

Daniel Gerbeth
Ansvarig för testlabb
0433-27 30 00
daniel.gerbeth@nibe.se

Mattias Nilsson
Produktutvecklingschef på NIBE Product Development
0433-27 30 00
mattias.nilsson@nibe.se

IT-TJÄNST PÅ TESTLABBET

Ansök nu

Dela detta jobb