itjobb.se

testing företagslogga

IT / Verksamhet / Projektledning / Krav / Förändringsledning

Företag ÅF
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

IT / Verksamhet / Projektledning / Krav / Förändringsledning

Om jobbet

Sökord: Krav, Projektledare, IT, Verksamhetsutveckling, Process, Införande, Föreningsledning, Agil, Use Case, User Storys 

Sommar, sol och välförtjänt semester stundar för de flesta av oss. Men börjar du kanske redan nu så smått fundera på nya utmaningar till hösten? Vi vill gärna träffa dig som har mångårig erfarenhet inom projektledning, är social och gillar att arbeta med människor, så att du kan vara den naturliga länken mellan IT och verksamhet!  

Vi på ÅF har en extremt spännande höst framför oss och kommer i och med förvärvet av Konsultbolag1 ha ytterligare stärkt fokus på krav och test i vår verksamhet. Med detta erbjudande finns vi både på leverans- och beställarsidan – från tidiga projektskeden som idé, behovsanalys och kravinsamling via upphandling till test, införande och systemförvaltning. 

Vi behöver dig som kan ta en ledande roll och driva utvecklingen hos våra kunder. Aktuella uppdrag för rollen är exempelvis projektledning för införande av nya eller förändrade IT-stöd, behovsanalys och kravhantering inför upphandling etc. Det kan även handla om processutveckling som exempelvis kartläggning och/eller effektivisering av arbetssätt. Vi behöver träffa dig för att speca vilket projekt som passar just dig men gemensamt för alla våra uppdrag är att du kommer arbeta i team, inhouse eller ute hos våra kunder, med fokus på kvalitet – det är något som förknippas med en ÅF:are. 

På ÅF blir du en del av en bredd som är svår att matcha. Vi arbetar med allt från att skapa ett av världens största solkraftverk till förflyttningen av staden Kiruna. Vi verkar inom industrin, infrastruktur- samt energimarknaden och gemensamt för alla dessa är behovet av digitala lösningar som stärker och underlättar för framtidens behov. 

Att ÅF är stort innebär dock inte att du blir en i mängden – vi på ÅF Digital Solutions består av ca 1300 medarbetare, där ca 15 specialistkonsulter inom kravhantering och test utgår från våra kontor centralt i Falun och i Gävle. Vi ser fram emot att introducera dig till vår organisation där vi bland mycket annat årligen anordnar konferenser där du får lära känna fler kollegor och utbyta kompetens internt. Sen blir det en och annan AW också!

Vem är du?

Du kommer med stor sannolikhet att ta fram metoder och verktyg som passar kundens verksamhet och driva olika aktiviteter. Därför är det viktigt att du är bekväm med att prata inför människor, hålla i workshops samt är van vid att arbeta med behovsanalyser och förstudier. Den här rollen kräver att du är flexibel och kommunikativ då du kan komma att vara projektledare i ett uppdrag och kravledare eller mentor i ett annat. 

Du är en person som gillar att inspirera och lämna avtryck hos andra. Du värnar om kvalitet och vill stötta verksamheter i att lyckas med sina projekt genom ledning och styrning och genom effektiv förmedling av deras önskemål, behov och krav. Idag är du redan väl förtrogen med projektledning och IT-nära projekt eller förvaltning och har erfarenhet av en eller flera specifika projektmetodiker. Du har erfarenhet av att arbeta med krav på ett strukturerat sätt efter agila metoder. Vidare har du erfarenhet av att driva workshops, intressentanalyser och är bekant med Use Case och User Storys.  

Våra värdeord Modig, Hängiven & Lagspelare kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Som medarbetare hos oss behöver du snabbt kunna sätta dig in i nya sammanhang och dina kunders perspektiv är självklart din ledstjärna. I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

ÅF är ett stort och etablerat företag som erbjuder dig stabilitet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och idéer. Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att skapa en plan för din utveckling framåt, oavsett om det är med fokus på teknik, ledarskap eller försäljning, så kommer vi att stötta dig för att nå detta. 

Hos oss kommer du få 10 000 kollegor som är riktigt duktiga inom sitt specialistområde och vi kan nästan lova att du kommer lära dig något nytt varje gång du springer på en ÅF:are i hissen eller på stan. 

Vi hoppas att du vill bli en del av vår strävan att skapa ett hållbart samhälle genom att utveckla innovativa teknik- och designlösningar. När det kommer till kritan så börjar det med dig, en person som vill göra skillnad.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Vi i rekryteringsteamet står inför stundande semestertider och kommer att unna oss dagar i hängmattan. Därför kan återkoppling kring din ansökan komma att dröja något. Vi tackar på förhand för ditt tålamod!

Kontaktuppgifter rekryterande chef: Marit Wester, +46739208709, marit.wester@afconsult.com
Kontaktuppgifter rekryteringspartner: Magdalena Klasson, magdalena.klasson@afconsult.com  

Dela detta jobb

testing företagslogga
IT / Verksamhet / Projektledning / Krav / Förändringsledning

ÅF