itjobb.se

Java backendutvecklare

B3 Innovation är företaget hos B3 Consulting Group som fokuserar på systemutveckling inom Javaplattformen och JavaScript.

För att trivas hos oss är det viktigt att förstå hur vi är och vad vi värderar. Om du inte känner oss sedan tidigare kan du läsa mer om oss här.

Till oss på B3 Innovation söker vi nu dig som vill ha så här i ditt liv, men ännu inte hittat hem. Kanske kör du eget idag - för det var det närmsta du kunde komma - men det börjar kännas lite trist och tråkigt? Söker du kanske konsultlivets utmaningar från en linjeroll? Eller är du bara i behov av att byta arbetsgivare och söker det där lilla extra.

Nu behöver vi förstärkning av dig som är senior javautvecklare. Exempel på uppdrag du kan arbeta med är utveckling på mediabolag, mobila betallösningar, stoppa pengatvätt eller möta utmaningarna inom telecomsektorn. Vi jobbar tillsammans med att hitta det uppdrag som passar dig bäst.

Vi siktar på att anställa flera backendutvecklare under 2021 - är det du?

Just nu söker vi dig med minst 7 års dokumenterad erfarenhet av systemutveckling med Java i botten, samt är flytande i svenska och engelska - i både tal och skrift. 

Vi söker dig som har djup - eller bredd - och som har varit med ett tag. Vi söker dig som både hunnit göra misstag och även lära av dem. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team, att dela med dig av dina kunskaper och är hungrig på att lära dig nytt.

Att vara konsultmässig och hantera kunder på ett bra sätt förutsätter vi att du har erfarenhet av.

Du får gärna känna dig trygg i att ta en tech lead-roll. Har du dessutom kunskaper inom integration, microservices eller andra JVM-språk är det välkommet.

Låter det intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Java backendutvecklare

B3 Consulting Group