itjobb.se

Är du grym på Java och vill jobba med den senaste tekniken?
Gillar du nya utmaningar och vill arbeta med de senaste FinTech innovationerna?

Vi på Megasol letar efter dig!

Du kommer att bli en del i vårt Uppsala team som idag jobbar med den allra senaste teknologin inom FinTech. Din huvuduppgift blir att bidra till utveckling av vår Corniche Server, kärnan i vårt system som via klient-server teknologi kopplar samman den finansiella världen. Du kommer att få jobba med både stora och små projekt, ofta samtidigt, som alla bidrar till att göra Corniche bättre utifrån våra kunders önskemål.

Du skall vara duktig på att självständigt lösa arbetsuppgifter, men gillar även att lösa och diskutera programmeringsutmaningar med dina medarbetare. Du försöker alltid hitta den bästa lösningen på de uppgifter du ställs inför och känner stort ansvar för den källkod du skapar.

Några av de teknologier/ramverk du kommer att jobba med är Java, Spring, TestNG, Hazelcast, Gradle, IDEA, GIT, SQL Server, RESTful web services m.fl.

Vi erbjuder dig ett sammansvetsat gäng som tillsammans gillar att lösa de uppgifter vi ställs inför. Vi är ödmjuka, har fötterna på jorden och gillar att gå till jobbet på morgonen och vi tror att du är likadan. Vi ger dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter till att utveckla ditt yrkeskunnande.

Vi hoppas att vi har väckt ditt intresse och ser fram emot att din ansökan.

Java systemutvecklare

Ort
Utgår

2019-08-19

Ansök nu

Dela detta jobb