itjobb.se

Java-utvecklare till Modis Göteborg

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Java-utvecklare till Modis Göteborg

Är du en erfaren JAVA-utvecklare med flera års erfarenhet inom branschen och på jakt efter nästa utmanande uppdrag? Modis Göteborg söker aktivt och proaktivt efter erfarna JAVA-utvecklare som vill vara en del av vårt team och tillsammans med oss hitta nästa utmanande samt spännande uppdrag för just dig.

Arbetsuppgifter

Vi vill tillsammans med dig utöka vår verksamhet. Vi söker nu därför efter JAVA-utvecklare som vill ansluta sig till vårt team och bli en konsult hos oss. Som konsult kommer du att delta i olika projekt mot olika kunder. Du kommer att arbeta med tekniker och ramverk i framkant såväl som med välbeprövade lösningar och metoder. Arbetet spänner sig över systemdesign, arkitektur och implementation. På Modis samlar vi all kompetens under ett tak. Detta innebär att du kommer att ha specialister till kollegor och jobba i sammansvetsade team, sida vid sida med andra utvecklare, testare, UX designers, interaktionsdesigners, lösningsarkitekter och webbutvecklare.

Vem är du?

Vi tror att du har någon form av akademisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom yrket. Som person är du driven, tycker om att utvecklas, flexibel, social och ödmjuk. Är du öppensinnad för nya idéer och arbetssätt så kommer detta hjälpa dig. Du behärskar det svenska språket obegränsat i både tal och skrift.

Erfarenhet eller kunskap inom dessa områden ses som meriterande:

  • Du har flera års erfarenhet av utveckling inom öppen källkod
  • Du har jobbat efter Agila metoder
  • Du har vana av att utvärdera olika tekniska lösningar
  • Java EE / J2EE
  • HTML / JavaScript
  • Web services
  • Relationsdatabaser
  • Integrationer
  • Applikationsservrar

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Detta är en proaktiv tjänst som vi tillsätter omgående när ett uppdrag dyker upp. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att lösa din ansökan!

Nyckelord

Utvecklare, Developer, JAVA, Programmering, Programming, Programmeringsspråk, HTML, JavaScript, Agila metoder

Dela detta jobb

Java-utvecklare till Modis Göteborg

Modis Sweden AB