itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Javascript-utvecklare till Combitech i Göteborg

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-01

Ansök nu

Javascript-utvecklare till Combitech i Göteborg

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet

Din roll som javascript-utvecklare

Vi är ett team som utvecklar Continuous Integration system inom de expansiva automotive och telecom segmenten. Vi jobbar med fullstackutveckling i en microservice arkitektur där vi förverkligar visionerna om effektiva mjukvaruflöden. Du kommer ingå i ett agilt team som jobbar i hela utvecklingscykeln, från analys via implementation till leverans vilket ger stora möjligheter till att fördjupa och bredda sin kompetens inom modern mjukvaruutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som är kreativ och brinner för mjukvaruutveckling. Du har stort intresse för verktyg och tekniker (gärna opensource) som effektiviserar framtagning av de system som våra kunder efterfrågar. Du trivs med att vara en lagspelare i ett agilt team som tillsammans med teamet förverkligar våra visioner. Det är meriterande om du har intresse eller erfarenhet av något av följande språk/verktyg: Javascript, Python, Bash, Jenkins och Docker.

Lämplig utbildningsprofil är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning i datateknik eller informationsteknik eller annan civilingenjör/universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT infrastruktur. Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Dela detta jobb

Javascript-utvecklare till Combitech i Göteborg

Combitech AB