itjobb.se

Vill du vara en del av ett litet familjärt företag som jobbar med den senaste teknologin inom JavaScript? Är din dröm att få stort eget ansvar och grotta ner dig i och knacka kod? Vi söker nu en person med stort driv som brinner för programmering till Briteback! Här kommer du få vara med utveckla en innovativ kommunikationslösning för företag.

OM TJÄNSTEN

Har du någon gång känt dig vilsen i djungeln av e-mail och telefonkontakt mellan kollegor? Har du letat efter det där mailet i projektet som på vägen blivit förlorat bland hundratals andra? Det var precis den känslan som kläckte idéen till att starta Briteback. Briteback är ett företag som startades med målet att skapa en helhetslösning för ett företags kommunikationskanaler. Briteback erbjuder i dagsläget en webbaserad lösning som samlar hela företagets kommunikationskanaler i en och samma app. Genom appen har du möjlighet att filtrera och strukturera upp mail- och chattkonversationer, hålla videokonferenser samt sköta företagstelefoni. Appen finns till de flesta plattformar och möjliggör sömlös rörelse mellan olika plattformar. Ringer du ett samtal genom datorn kan du med en knapptryckning enkelt överföra samtalet till telefonen.

På Briteback kommer du att jobba i ett vasst team där fokus ligger på att knacka kod. De använder alltid de senaste koncepten och funktionerna i JavaScript och strävar hela tiden efter att bli bättre. För att ständigt ligga i framkant och utveckla sin produkt ser teamet till att alltid utmanas i att skriva kod som är säker, stabil, snabb och lättläst. Produkten Briteback erbjuder är i dag väldigt eftertraktad vilket gjort att utvecklingsteamet måste växa. Planen är att de inom några år även ska etablera sig på den Asiatiska marknaden. Hos Briteback får du vara med i ett innovativt team som verkligen brinner för utveckling och hela tiden strävar efter att bli bättre.

Briteback - seamless collaboration

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare på Briteback kommer du att utveckla och underhålla deras befintliga lösningar, där programmering i JavaScript kommer att bli en stor del av din vardag. I arbetet kommer du även att komma i kontakt med CSS, React, NodeJS samt en del utveckling för Android och iOS.

Tjänsten passar dig som känner dig bekväm i Fullstack-utveckling med JavaScript. Du drivs av ett stort ansvar, att skriva säker och stabil kod samt drömmer om kreativa lösningar. Om du triggas av tanken att jobba i ett mindre företag med fantastisk teamkänsla och framåtanda så är detta tjänsten för dig.

VI SÖKER DIG SOM

 • Innehar en kandidat eller master inom relevant område. Alternativt har en YH-utbildning kombinerat med personliga projekt som kan visas upp genom exempelvis Github

 • Har väldigt goda kunskaper i Fullstack utveckling med JavaScript

 • Kunskap om React, NodeJS och CSS

 • Mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språket

Det ses som extra meriterande om du har:

 • Relevant arbetslivserfarenhet sedan tidigare

 • Kan visa upp hobbyprojekt

Som person är du flexibel och öppen för nya möjligheter och uppdrag. Du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines. Vi ser att du arbetar hårt och lägger ned både tid och engagemang för att driva arbetet frammåt, samtidigt som du själv fattar nödvändiga beslut.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Linköping eller Norrköping

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Britebacks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer här.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Briteback är ett litet företag som levererar en UCaaS-produkt i världsklass. De växer nu så att det knakar och behöver få in fler utvecklare för att täcka behovet från deras kunder. Företaget startades som en spin-off från Linköpings Universitet 2014 och har idag sitt huvudkontor i Norrköping. Hos Briteback får du möjligheten att ta stort ansvar och verkligen utnyttja dina tidigare kunskaper i JavaScript. Här trivs du som drivs av nytänkande, som söker en öppen kultur och ser det som en självklarhet att kod alltid går att förbättra.

JavaScript-utvecklare till expanderande Briteback

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-23

Ansök nu

Dela detta jobb