itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Javautvecklare

Ansök nu

Javautvecklare

Om oss

Pure Consulting Group består av erfarna specialister med starkt eget driv att vidareutvecklas och hålla sig uppdaterade inom de senaste teknikerna, metoderna och verktygen. Att konsulten själv äger sin kompetensutveckling har varit en framgångsfaktor för oss. All kunskap som letar sig in på Pure Consulting Group delar vi frikostigt med oss av till kollegorna, vilket kontinuerligt stärker vårt team. Därför har våra medarbetare alltid sällsynt stor förståelse för kundens verksamhet vilket skapar äkta affärsnytta.

Vi söker dig!

Vi söker dig med många år av javautveckling i bagaget. De flesta av våra uppdrag handlar om att förenkla och effektivisera integrationen mellan olika IT-system så att affärsverksamheten får ut sina produkter och skapar kundnytta.

Som utvecklare ska du därför snabbt kunna få grepp om hur våra kunders verksamhet fungerar. Är du dessutom en stjärna på teknik som gillar att utmanas kommer vi trivas bra ihop.

Vi Erbjuder

Konsulter som får frihet och utrymme att utvecklas är gladare och mer motiverade.  Av den anledningen styr du, tillsammans med uppdragsgivaren, dina dagar själv. 

Som specialistleverantör med medarbetare i toppskiktet av sina fält har vi möjlighet att erbjuda marknadens mest stimulerande uppdrag, både när det gäller uppdragsgivare och arvode.  På så vis uppmuntrar vi till driv, delaktighet och engagemang. 

Det kallar vi verklig frihet under ansvar.

Vi jobbar kontinuerligt med att bygga på vår härliga gruppdynamik och den starka företagskultur du hittar hos oss på Pure Consulting Group. Här hör utvecklande konferenser, givande lunchträffar, teknikevents, seminarier, after works och andra teambuildingaktiviteter till vanligheterna.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Javautvecklare

Pure Consulting Group