itjobb.se

Javautvecklare i Malmö

Ansök nu

Javautvecklare i Malmö

Just nu söker vi Javautvecklare som kommer jobba varierat, där det i början är fokus på inhouseutvecklingsprojekt. 

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.

Passar jobbet dig?

Vi söker moderna Javautvecklare, gärna med bred repertoar. Du kan hålla dig långt bak i stacken men känner även att de mjuka frontend-delarna lockar. Vi välkomnar såväl utvecklare som kan och vill jobba brett som de som har djupare kunskap inom det som nämns nedan. 

Vi söker utvecklare som är duktiga på Java, ETL, Spring boot (gärna säkerhet), Hibernate, Rest/Json, SQL. Du får gärna kunna HMS, XML, SOAP, Git och Maven också. 

Ansökan:

Ansöker gör du genom att skicka in CV eller registrera din LinkedIn nedan.

Vi intervjuar och anställer fortlöpande, så tveka inte utan skicka in din ansökan idag!

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR.

Kontakt

Emma-Lena Gustafsson
Competence Manager, Human IT
emma-lena.gustafsson@humanit.se 

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 120 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

 

Dela detta jobb

Javautvecklare i Malmö

Human IT