itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Javautvecklare PRV

Ref PH 2022/2

Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt. Vi arbetar med nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant för att stärka Sveriges tillväxt och konkurrenskraft. Genom att öka insikten och förmågan att omsätta immateriella tillgångar bidrar PRV till ett innovationskraftigt och hållbart samhälle. Vår vision är att PRV ska vara en drivande och självklar aktör för världens mest innovativa land.
Vi är en öppen och kundorienterad myndighet där våra anställda bidrar med kunskap, framåtanda och engagemang. Välkommen att utvecklas med oss på PRV!

Till enheten för teknisk arkitektur och systemutveckling, vid avdelningen för digitalisering och utveckling, söker vi nu javautvecklare. Enheten är med och skapar en modern och attraktiv myndighet, med goda förutsättningar för en effektivare, smartare och öppnare förvaltning som stödjer innovationer till nytta för både interna och externa intressenter. Vi ska vara en högt skattad leverantör av tjänster som möjliggör en stabil, säker och effektiv verksamhet. ​Vid enheten arbetar fjorton medarbetare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt team tillsammans med medarbetare från enheterna för verksamhetsutveckling och teknisk drift. Du kommer vara med och utveckla nya system utifrån verksamhetens krav i samarbete med övriga teammedlemmar samt ha ansvar för ett antal system.

Vi utvecklar främst i Java med tillhörande webbtekniker men även i JavaScript och relaterade ramverk. Vi använder oss av moderna tekniker och plattformar som Maven, Git, Tomcat, WildFly, Eclipse, Jenkins m.m.

Arbetet är mycket varierande och sker både i projektform och som ensamarbete. Du kommer att få arbeta med både ny- och vidareutveckling, systemförvaltning mm.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års arbetslivserfarenhet som utvecklare. Du ska också ha hög teknisk kunskap inom Java och t.ex. JavaScript, JSP, Spring, SQL, relationsdatabaser, webbapplikationer m.fl.

Vi ser även att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Arbetet ställer stora krav på samarbete med både teamets medlemmar, beställare och användare, därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, engagemang och ansvarstagande. Vidare ser vi att du är lösnings- och kundfokuserad, har lätt att kommunicera samt är lyhörd.

Givetvis delar du våra värderingar: omvärldsfokus, framåtanda och engagemang! 

PRV erbjuder

Förutom ett intressant, utmanande och självständigt arbete erbjuder vi trevliga kollegor, bra stämning och fina lokaler! Placering i Stockholm.

Läs mer om oss och se vilka du kommer att jobba med på https://www.linkedin.com/company/prv/

På vår webbplats kan du läsa mer om hur det är att arbeta på PRV: http://www.prv.se/jobb

Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan innehållande ett personligt brev samt CV senast den 1e februari.

Du ansöker direkt via vår webbplats.

För mer information är du välkommen att kontakta enhetschef Jimmie Femzén. Vid frågor om anställningsvillkor kontakta HR-specialist Malin Karlsson. Fackliga representanter är Carolina Gomez Lagerlöf (Saco-S) och Håkan Bodin (ST). Alla kontaktpersoner nås via vår växel på telefon 08-782 28 00.

(Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringkanaler vi önskar använda, undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.)

Dela detta jobb

logga
Javautvecklare PRV

Patent- och registreringsverket - PRV