itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Javautvecklare till Fiwe!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Javautvecklare till Fiwe!

Nu söker vi dig som vill bli del av ett kundteam som utvecklar kunders PIM- och/eller e-Handelssystem. Med erfarenhet från programmering får du här chans att skapa värde genom din problemlösningsförmåga, dina lösningar kommer nämligen sättas i drift i stora affärskritiska system för flera tusentals användare. Vill du anta utmaningen? Då är Fiwe platsen för dig!

Om tjänsten

Fiwe eftersträvar en kultur som attraherar de bästa medarbetarna i ett samarbetsinriktat och kreativt arbetsklimat. Med utgångspunkt från kundens behov levererar Fiwe framgångsrika projekt och lösningar som skapar bestående värde för sina kunder.

Fiwe är ett av Nordens ledande bolag inom tjänster och lösningar för digital handel. Genom att tillhandahålla spetskompetens hjälper de sina kunder att förverkliga dess önskemål inom digital transformation med implementation av marknadsledande enterprise-plattformar. Bolaget strävar efter långsiktiga partnerrelationer och arbetar ingående med kravställning, utveckling, konfigurering, drift och förvaltning. Allt med målet att förädla sina kunders affär och vara med att bidra till deras framgångar.

Som systemutvecklare kommer din roll ha direkt påverkan på kundnyttan och vara starkt bidragande till Fiwe och deras kunders fortsatta framgång.

Du erbjuds

 • Spännande arbetsuppgifter med möjlighet att bredda din befintliga kompetens samt att växa in i en roll med ökat eget ansvar och framtida mentorskap

 • Kompetensutveckling och en kreativ miljö i nära samarbete med kollegor i liknande roller

 • En inspirerande arbetsmiljö i trevliga och ljusa kontor på Mölndalsvägen

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare arbetar du i ett kundteam med varierande uppgifter så som back-end utveckling, kundfrågor, produktrådgivning, front-end, cloudtjänster etc. Du älskar nya och varierande utmaningar och räds inte av att med stort engagemang bryta ny mark och lära dig mer.

Som systemutvecklare på Fiwe kommer du att få möjligheten att bekanta dig med agila arbetssätt och många olika intressanta teknologier så som: PIM (Product Information Management), e-handel, Cloud, Java, Azure och Enterprise.

Du är prestigelös och tar naturligt in information, råd och synpunkter från andra. Samtidigt har du den integritet som krävs för att utmana i olika frågeställningar och ge feedback när det behövs utifrån både kundens och ditt teams bästa.

Vi söker dig som

 • Har en högskoleutbildning eller motsvarande inom IT

 • Har erfarenhet av Javautveckling

 • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat då dokumentation och kontakter internt såväl som externt sker på dessa språk

Som person är du:

 • En problemlösare som tillskanskar information och ger feedback och lösningsförslag för att uppnå bästa resultat

 • En lagspelare som naturligt söker hjälp från kollegor när det behövs och samtidigt delar med dig av dina erfarenheter och unika kunskaper

 • Strukturerad och besitter förmågan att prioritera och planera dina uppgifter för att driva arbetet framåt

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

 • Placering: Mölndal, Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fiwe’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Fiwe är ett av Nordens ledande bolag inom tjänster och lösningar för digital handel och marknadsföring. De erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en bransch som har framtiden för sig. Deras kunder är kända varumärken inom detaljhandel, distribution och tillverkning i Norden. De eftersträvar långsiktiga partnerskap och har ofta långa uppdrag hos sina kunder. De arbetar med några av marknadens ledande plattformar inom e-handel, PIM (Product Information Management), digital marknadsföring och masterdata.

Dela detta jobb

Javautvecklare till Fiwe!

Academic Work