itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Javautvecklare till ledande företag inom järnväg!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Javautvecklare till ledande företag inom järnväg!

Företaget är en internationellt ledande aktör inom järnvägsteknik som arbetar för rörlighet genom innovation. Här söker vi dig med ett intresse för järnvägsbranschen som vill arbeta på ett företag där frihet under ansvar förespråkas. I rollen kommer du att arbeta med att utveckla den interna programvaran som möjliggör för tågen att rulla i Sverige. Vill du arbeta i en roll som bidrar till samhällsnyttan kan det här vara något för dig! Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker en Javautvecklare för vår kunds räkning som nu är i expansionsfas. Företaget är en internationellt ledande aktör inom järnvägsteknik. De arbetar med hela järnvägslösningar, allt från tåg till delsystem och signalteknik. Företaget arbetar för att möjliggöra världens ständigt växande behov av hållbar rörlighet genom innovation. Genom att kombinera teknik och prestanda bryter de kontinuerligt ny mark i hållbar rörlighet. Detta genom att erbjuda integrerade lösningar som ger stora fördelar för operatörer, passagerare och miljön.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Javautvecklare hos vår kund kommer du tillsammans med ditt team att arbeta för att utveckla och underhålla den programvara som styr våra tåg och får de att gå framåt. Systemet som du kommer att vara med och bygga används av interna medarbetare för att kunna programmera och konfigurera hur alla delar så som till exempel rälsen, signalerna och växlarna ska hänga ihop och detta får du vara med och möjliggöra!

Du kommer att ingå i ett team som kännetecknas av högt i tak och där man hjälper varandra i vardagen. Du kommer i rollen att få arbeta utforskande och undersökande för att lösa problem snarare än att få en färdig kravspecifikation i handen, därför är det viktigt att du är en nyfiken och problemlösande person som vågar prova kreativa lösningar.

Vi söker dig som

 • Har minst en högskoleingenjörsutbildning, inom exempelvis datateknik eller dylikt
 • Har goda kunskaper och tidigare erfarenhet från arbete/skola av objektorienterad utveckling i java
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då både används dagligen i både tal och skrift

Det är även meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenhet av Git och Gerrit, men det går även att lära sig i rollen.
 • Kunskaper inom webbutveckling så som Javascript, HTML, CSS
 • Kunskaper inom Azure och Python

Har du även ett intresse för järnvägsbranschen så blir vi extra intresserade!

Som person är du självgående där du förväntas kunna driva ditt arbeta framåt och våga ta egna initiativ i dina arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att arbeta individuellt och tillsammans i team där du kommer ha stöd från dina kollegor. Vidare gillar du att arbeta med problemlösning och att forma en god struktur i ditt arbete. Då du kommer arbeta med olika projekt parallellt ser vi även att du har ett flexibelt förhållningssätt och anpassar dig under arbetsprocessen.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, Långsiktigt

 • Placering: Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Dela detta jobb

Javautvecklare till ledande företag inom järnväg!

Academic Work