itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jobba med Backendutveckling

För oss handlar utveckling lika mycket om människorna som utvecklar som om tekniken och plattformarna vi utvecklar med. Det är genom att vi delar kunskap med varandra som vi alla blir bättre – och som tekniken blir bättre. Vi tror även att människor som får utrymme att utvecklas är vassare, smartare och inte minst gladare. Därför gör vi vårt bästa för att du ska få uppdrag där du trivs både med tekniken och kunden. 
 
Som utvecklare hos någon av våra kunder kommer du utöver att skriva kod och arbeta med att bli klar med uppgifter i den senaste sprinten få lösa problem, och det vet vi att du älskar, men du vet också att den svåra biten ofta är att identifiera rätt problem att lösa. Du kommer i ditt uppdrag få utrymme att kommunicera och dela med dig av dina kunskaper, samtidigt som du blir lika glad av att lära dig något som av att lära ut något. Du vet också att verkligheten ofta är komplicerad, att det som behöver sägas inte alltid är helt välkommet utan kan behöva föras fram med respekt, lyhördhet och ibland en skopa mod. 

Vi tänker att du redan nu har hållit på några år med backend-utveckling och gärna arbetar enligt Open Source-principer och vill bidra och dela med dig av dina förbättringar.  

På den rena kunskaps-fronten ser vi gärna att du har ett par punkter från den här önskelistan: 

  • Erfarenhet av något etablerat programspråk (Python, C++, Java, etc.) 
  • Intresse eller erfarenhet av något nyare programspråk (Go, Rust, Elixir etc.) 
  • Kunskap inom Java EE och dess tillhörande ekosystem. 
  • Erfarenhet av Continuous Integration, Continuous Delivery, Infrastructure As Code. 
  • Erfarenhet av utveckling med hjälp av molntjänster 
  • Gärna någon intressant domänkompetens, så som exempelvis AI, routingprotokoll, machine learning, patientlagstiftning, PKI, modefotografi, Linux-kernel, hårdvarunära utveckling, finansregelverk, robotik, språk eller pedagogik 

För att lyckas i konsultrollen och för att du ska trivas tror vi också att du är nyfiken och har en vilja att bidra även utanför ditt dedikerade område, tar smarta risker men även är öppen för att misslyckas. Du har en ödmjuk approach och inser att olika perspektiv är bra och gör att du kan fatta bättre beslut.  

Vi anser också att intresse för någonting annat i livet än bara teknik är viktigt. Bland oss som jobbar på B3 idag frodas intressen som segling, stickning, matlagning, cykling, korsstygnsbroderi, fallskärmshoppning, ölbryggning, ridning, litteratur, botanik och mycket mer. Ju längre den listan blir desto bättre! 

Vi strävar efter att vara ett inkluderande företag med en rik mångfald, och vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta. Vi sätter värde på olikheter och förväntar oss att våra anställda skriver under på det. 

Vi på B3 är stolta över vårt engagemang för en hållbar värld, läs mer på https://www.b3.se/vi-bryr-oss.

 

 

Dela detta jobb

logga
Jobba med Backendutveckling

B3 Consulting Group