itjobb.se

 

Har du intresse för integrationsutveckling och underhåll av en viktig pusselbit i vår systemarkitektur för abonnemang? Då har vi tjänsten för dig. Tavana IT söker nu en applikationsspecialist åt kunds räkning. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

ARBETSUPPGIFTER:

Som applikationsspecialist hos vår kund kommer du ansvara för att utveckla nya integrationer, vidareutveckla och underhålla existerande integrationer mellan de olika systemen. Synsam är beredda att investera i rätt kandidat i form av utbildning och upplärning så har du en vilja att utvecklas finns en möjlighet här. De använder sig av Dell Boomi som integrationsplattform och till de olika systemen i affären integrerar de via webservices, REST API och SOAP API. Du kommer jobba i ett team som jobbar mycket nära affären där kunden står i centrum. Arbetet innefattar integrationutveckling i Dell Boomi men det finns också möjligheter att delta och lära sig mer om kravställningsarbete och design. 

VI SÖKER DIG SOM:

- Har jobbat med IT under ett par år, kanske på service desk och är redo för nästa steg i yrkeslivet.

- Är beredd att lära dig Dell Boomi både genom utbildning som tillhandahålls externt samt i samarbete med seniora kollegor.

Meriterande:

- Arbetslivserfarenhet inom integrationsutveckling eller liknande roll är meriterande men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kommer erbjuda utbildning och support om du inte har erfarenhet av integrationsutveckling i Dell Boomi sedan tidigare.

- Erfarenhet av att jobba i projektform, kanske som junior projektledare eller delprojektledare. 

Vi söker dig som är driven, resultatorienterad och vågar ta egna initiativ. Du är rak och tydlig i din kommunikation och har god samarbetsförmåga. Vidare är du stresstålig och har god förmåga att hantera olika typer av uppgifter samt prioritera dem rätt. 

Information 

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Placering: Stockholm 

Arbetstider: 8-17

OM TAVANA:

På Tavana strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Tavanas affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad.

Tavana levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Våra medarbetare levererar en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.

Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Jobba som Applikationsspecialist!

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2019-08-14

Ansök nu

Dela detta jobb