itjobb.se

Jobba som utvecklare på Örebros bästa IT

Ansök nu

Jobba som utvecklare på Örebros bästa IT

Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en öppen miljö där din kompetens tas tillvara. 

Vi på Kommuninvest är måna om att våra anställda har möjligheten och förutsättningarna att utvecklas och kombinera sitt arbete med fritid och familjeliv. Vi satsar kontinuerligt på att digitalisera och automatisera vår verksamhet och är alltid öppna för nya talanger som kan bidra med sin kompetens speciellt på vår IT-avdlening. Kanske är det dig vi behöver? 

Om du vill arbeta med ny teknik som azure och serverless, känna att du utmanas varje dag och är intresserad av ny teknik, nya arbetssätt och av att använda din kreativitet kan du vara rätt kandidat för oss. Som stöd har du nära kollegor samt tid och resurser att lära nytt.

Vi arbetar med agila team bestående av produktägare, solution responsibles och systemutvecklare som ansvarar för den fortsatta automatiseringen av vår verksamhet. Teamen utvecklar bland annat de digitala tjänster vi erbjuder våra kunder inom skuld-  och likviditetsförvaltning.  

Arbetsuppgifter: 

Beroende på roll kan arbetsuppgifterna variera men kan komma att inkludera:

  • Programmering, C# och JavaScript 
  • Hjälpa till att hantera krav och ta fram en bra andvändarupplevelse 
  • Översätta krav till funktionalitet  
  • Kontinuerligt förbättra teamets arbetsprocess 
  • Förvalta system 

Vi söker: 

Dig som är van vid att arbeta i team och vet vad som krävs för att bidra till de gemensamma målen. När motgångarna kommer håller du dig lugn, omprövar och kommunicerar prioriteringar för att arbeta effektivt och hållbart. 

Du har sannolikt en utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande i grunden och några års erfarenhet inom en IT-roll. Erfarenhet av C#, JavaScript, Serverless/Azure, Continuous Delivery/Integration, Scrum/Agilt arbetsätt, DevOps, Systemtest och Integrationsutveckling är meriterande. 

Lika viktigt som faktiska kunskaper och färdigheter är att du delar våra värderingar och verkar för att sprida dem både internt och externt. Dessa värderingar visar sig till exempel i din attityd och är avgörande för ett prestigelöst samarbete och för att lyckas med kvalitet i alla moment och bidra till helheten. Du engagerar dig i vårt uppdrag och visar delaktighet. Du är tydlig när du kommunicerar och säkerställer att du förstått information som förmedlas till dig. För dig är det naturligt att dela med dig av din kunskap och hjälpa andra att hitta bättre arbetssätt. Hos oss är samarbete, initiativförmåga och prestigelöst ansvarstagande de tre grundfundamenten för en framgångsrik organisation. 

Vi erbjuder bland annat:

  • Agila devops- team
  • Senaste teknologin (serverless i Azure)
  • Möjlighet att arbeta hemifrån
  • Starkt fokus på lärande och personlig utveckling
  • Stor påverkan där du gör skillnad för bolagets utveckling.

Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera sitt arbete med fritid och familjeliv. Det är viktigt att du kan påverka din arbetstid och att det finns en flexibilitet att få livet att gå ihop. Våra medarbetare är kompetenta och utvecklingsinriktade, vi uppmuntrar därför till intern rörlighet för att ge medarbetarna möjlighet att utvecklas. Mycket tid avsätts varje år till planering och genomförande av utbildningsinsatser för alla medarbetare. Vi tycker att det är viktigt att alla våra medarbetare förstår hur den egna insatsen bidrar till den övergripande strategin, att vara världens bästa organisation för kommunal finansförvaltning.  

Vi tillämpar arbetspsykologisk testning som första steg i alla rekryteringsprocesser. 

Dela detta jobb

Jobba som utvecklare på Örebros bästa IT

Kommuninvest i Sverige AB