itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior administratör

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Junior administratör

Är du som person driven och trivs i högt tempo? Har du tidigare erfarenhet av systemhantering och service? Ifall du dessutom besitter ett stort intresse för IT sök tjänsten som administratör till ett företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Vår kund är ett stort internationellt tjänsteföretag som erbjuder helhetslösningar inom IT till både privat och offentlig sektor. Rollen och företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill och visar intresse. Mer information ges vid eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör är dina främsta arbetsuppgifter att hantera inkommande order i ärendehanteringssystemet. Du går igenom backlogen av orderbeställningar, vid eventuella avvikelser kontaktar du kunden för att säkerställa att ordern är korrekt. Vid korrekta order hanterar du driftöverlämningen där du kontaktar den interna parten som ska utföra ordern. Mycket av kommunikationen sker genom mejl och teams.

• Hantera orderbeställningar
• Kontakt med externa och interna kontakter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning, gärna med inriktning IT
• God systemvana
• Arbetslivserfarenhet från servicedesk är starkt meriterande
• Mycket god svenska och engelska, både tal och skrift

Mycket vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet för denna roll. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra. Du är en handlingskraftig och företagsam person som gör saker direkt istället för att skjuta på dem. För att trivas i den här rollen gillar du att jobba i ett högt tempo och du kan hantera en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administratör, order, orderhantering, system, kundservice, service, support, IT, heltid, Malmö, Omgående

Dela detta jobb

logo
Junior administratör

Bravura