itjobb.se

Junior androidutvecklare till Ascom i Göteborg!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Junior androidutvecklare till Ascom i Göteborg!

Här får du möjligheten att utveckla morgondagens sjukvårdskommunikation. I rollen utvecklar du androidsmartphones och använder bland annat tekniker som Java och Kotlin. Lösningarna är individuellt anpassade efter kundernas krav och du får arbeta med banbrytande teknisk utveckling och starkt innovationsfokus. Ascom erbjuder dig som junior goda utvecklingsmöjligheter och för dig som är i slutet av din utbildning och vill starta igång arbetet i augusti ges här en gyllene möjlighet. Ansök idag, då urval sker löpande!

Om tjänsten
Ascoms fokusområde är hälso- och sjukvården - sjukhus, äldrevård och serviceboenden - men de levererar även lösningar till industrin, säkerhetsanläggningar, detaljhandeln och hotellsektorn. Ett av deras specialområden där de har varit framgångsrika under lång tid är verksamhetskritisk kommunikation på sjukhus. I videon nedan kan du lära dig mer om deras senaste smartphone Myco 3!

Du kommer börja som konsult genom Academic Work men uppdraget är långsiktigt och Ascoms mål är att på sikt anställa dig, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Att bli en del av en arbetsplats som verkligen tror på dig som är junior och som erbjuder rätt verktyg för att växa. Du blir exempelvis en del av ett team med seniora utvecklare och ni arbetar med kodgranskning och parprogrammering i syfte att hela tiden utvecklas.

 • En trivsam arbetsmiljö där ni som team samarbetar tätt och har kul längst vägen!

 • Samarbetet utgår från människorna, inte uppdragen. I längden är du med och formar morgondagens sjukvårdskommunikation, ett mervärde där du inte bara får syssla med programmering utan också vara med och göra skillnad samt bidra till något större.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du arbeta tätt tillsammans med dina teammedlemmar som utöver teamlead består av nio utvecklare, fyra testare, en UX-designer och en teknisk dokumentatör. Gruppen består av flera seniora medarbetare vilket gör att det finns mycket goda chanser för utveckling och mentorskap.

Du kommer arbeta med applikationsutveckling av Ascoms nästa generation av smartphones. Detta inkluderar bland annat att identifiera, analysera, designa och estimera funktionalitet. Du kommer även arbeta med modul-testning samt ny- och vidareutveckling. Teamet arbetar agilt med sprintar på ca 2 veckor och använder exempelvis tekniker såsom Java och C++. Du kommer bland annat utveckla applikationer inom områden som larm, övervakning, positionering, QR-koder och röststyrning. Ni arbetar med täta releaser och du får snabbt se resultat på din kod.

Vi söker dig som

 • Har en kandidatexamen inom relevant område, exempelvis Computer Science eller Systemvetenskap.

 • Har grundläggande kunskaper inom Java.

 • Tidigare har utvecklat androidappar, exempelvis i ett skolprojekt eller på fritiden.

 • Behärskar både engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

 • Det är meriterande om du har

 • En civil/master-utbildning inom Computer Science.

 • Relevanta hobbyprojekt att visa upp.

 • Kunskaper i Kotlin eller C++.

 • Tidigare har varit i kontakt med GIT/Gerrit, JIRA eller UI-implementationer.

Som person är du

 • Noggrann och har ett kvalitetstänk i allt du gör.

 • Sporras av utmaningar, älskar problemlösning och har förmågan att även tänka ur ett användarperspektiv i din utveckling.

 • Teamet vill att du är aktiv och delaktig i arbetet och därav ser vi att du vågar ifrågasätta lösningar och är ansvarsfull. Självklart är du också en ”peoples´ person” som gillar att vara kreativ tillsammans med kollegorna på Ascom.

Övrig information
Start: Augusti

Omfattning: Heltid, Långsiktigt

Placering: Grimbodalen 2, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ascoms önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior androidutvecklare till Ascom i Göteborg!

Academic Work