itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior androidutvecklare till Mobile Applications på Axis!

Ansök nu

Junior androidutvecklare till Mobile Applications på Axis!

axis_logo_color_cmyk.png

Nu söker vi en app-utvecklare till Axis där huvudfokuset kommer att ligga på Android. Gillar DevOps-tänk och korta feedback-loopar, van att jobba i native och främst i Kotlin för Android och Swift för iOS är det här en tjänst för dig!

I den här rollen är du med och utvecklar mobilapplikationer som knyter ihop slutanvändare med Axis växande utbud av kameror och annan hårdvara. Du kommer att vara en viktig del av ett effektivt, agilt team med kompetenser inom iOS, Android och molnbaserade tjänster. Här jobbar ni nära varandra vilket gör att man har ett ständigt utbyte av kunskap och bidrar till varandras utveckling. Axis ser till att hålla sig i framkant vad gäller teknikval och utvecklingsmetodik. Teamet brinner för datadrivna beslut och analyserar kontinuerligt användarbeteende för att lära sig mer om hur  produkterna och lösningar används vilket också ger teamet stora möjligheter att påverka slutprodukten!
 

Vem är du?

Vi tror att du vill nå framgång med andra, drivs av utmaningar, samt brinner för programmering och god användarupplevelse i alla sammanhang. Du är driven, nyfiken, genuint intresserad av teknik och gillar att dela med dig av din kunskap till andra. Du har antagligen en relevant teknisk ingenjörsutbildning på civilingenjörs- eller högskolenivå som innefattar programmering. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av apputveckling på Android (men gärna också i iOS) samt en vana av agila utvecklingsmetoder. Vi jobbar i en i huvudsakligen svenskspråkig miljö så språkkunskaper i svenska är önskvärt.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos Axis Communications efter du har visat vad du går för.

Placeringen är på Axis kontor i Lund och startdatum är flexibelt för rätt kandidat.

Om Axis Communications

Axis creates network solutions that provide insights for improving security and new ways of doing business. Through continual innovation since 1984, Axis is the industry leader in network video, and offers products and services for video surveillance and analytics, access control, intercom and audio systems.

Axis celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees. Axis commitment to inclusion across gender, age, identity and experience drives us forward. Axis has more than 3,500 committed employees in over 50 countries and collaborates with partners worldwide to deliver customer solutions.

Together, we re-imagine tomorrow

För mer information, besök Axis hemsida

Dela detta jobb

logo
Junior androidutvecklare till Mobile Applications på Axis!

Gigstep