itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior automationsingenjör till Avalon!

Ansök nu

Junior automationsingenjör till Avalon!

Har du nyligen avslutat en eftergymnasial utbildning inom automation och har erfarenhet av programmering? Är du intresserad av produktutveckling och att skaffa dig värdefull erfarenhet inom branschen? Då kan rollen som automationsingenjör vara skräddarsydd för dig! Skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Avalon Innovation är ett skandinaviskt konsultbolag som arbetar med produkt-och systemutveckling inom teknik och IT. Genom djupa insikter om marknads- och datadriven innovation, en skarp förmåga att driva komplexa projekt och ett djupt teknikkunnande, hjälper Avalon sina kunder att möta framtiden. Nu söker Avalon via oss en junior automationsingenjör för ett uppdrag ute hos deras kund i Stockholm.

Kunden är ett internationellt bolag inom processindustrin och har ute i Stockholm både laboratorier och verkstäder för produktutveckling, där du kommer få möjligheten att arbeta i ett litet och sammansvetsat team om fem personer, där två av teamets medlemmar har gedigen erfarenhet av automation och kommer kunna ge dig både vägledning och stöttning i arbetsprocessen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som automationsingenjör kommer du arbeta med implementering av nya sensorapplikationer i kundens befintliga utrustning. Det kan röra sig om temperatursensorer och vikt/volymsensorer som ska implementeras och bidra till automatiseringen av utrustningen.

Detta ska ske till ett programmerbart styrsystem (PLC). Den data som man tar in genom sensorerna ska sedan loggas i kundens egna system.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning på högskolenivå inom automation

  • Har kunskap inom C, C++ och C#

  • Har kunskap inom Automation Studio

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som person har/är du

  • Kommunikativ

  • Serviceminded

  • God samarbetsförmåga

Övrig information

  • Start: Omgående/enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du läsa mer om Avalon, klicka här!

 

Dela detta jobb

Junior automationsingenjör till Avalon!

Academic Work