itjobb.se

Junior back end– utvecklare till Infor i Linköping

Företag We tech talents
Ort
Utgår

2019-07-27

Ansök nu

Junior back end– utvecklare till Infor i Linköping

Om uppdraget

We tech talents söker för Infors räkningen en nyfiken och motiverad back end - utvecklare med Java-kunskap på serversidan. Här får du möjligheten att utveckla nya produkter för nästa generations affärsapplikationer i Cloud. Du kommer att samarbeta med team bestående av utvecklare och icke-utvecklare för att forma funktionaliteten och användarupplevelsen av mobila och stationära produkter till ett av världens största företag inom företagsapplikationer.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen, och all kommunikation, sker via We Tech Talents men du kommer att anställas direkt hos Infor.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta i en produktutvecklingsgrupp sida vid sida med produktansvariga, produktägare, informationsarkitekter, UX / UI-designers för att utveckla nya applikationer för Cloud-implementering. Ditt team är globalt med kollegor i bland annat USA och Filippinerna.

Ditt arbete består bland annat av:

-Test och leverera pålitlig kod som uppfyller alla funktionella och icke-funktionella krav.

- Produktutveckling, uppdatering och förbättring av befintliga applikationer.

-Arbeta självständigt och med andra i agila team lokalt och globalt.

-Vara nyfiken och experimentera med ny teknik och dela med dig av detta i ditt team

Om företaget

Infor är den tredje största leverantören av företagsapplikationer och -tjänster i världen och hjälper 70 000 kunder i 194 länder att förbättra verksamheten, driva tillväxt och snabbt anpassa sig till förändringar i företagets krav. Infor erbjuder djupa branschspecifika applikationer, konstruerade för snabbhet, med banbrytande teknik som ger användarupplevelse och flexibla installationsalternativ. Infors produkter och tjänster ger kunderna möjlighet att driva sina affärer i molnet, lokaler eller på båda. Hos Infor arbetar mer än 15 000 anställda på kontor i över 100 länder.

Vi söker dig som 

Du har ett starkt intresse för mjukvaruutveckling, i synnerhet i programmeringsspråket Java samt att arbeta med serverutveckling. Du kan komma direkt från högskolan eller ha något/några års arbetslivserfarenhet. För att trivas i kulturen på Infor har du har viljan att lära dig, är nyfiken och ser dig själv som en viktig del för att bidra till positivt arbetsklimat och företagets utveckling.

Du behärskar engelska flytande i tal och skrift då det krävs i tjänsten

Som person är du detaljorienterad och tekniskt nyfiken. Du är prestigelös, tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om oss

We-Techtalents-logo-RGB-500px.png

We Tech Talents ingår i en koncern vars huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner.

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas. 

Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –”en god teknisk utbildning ska löna sig.”

Läs mer om oss här!

Startdatum

Enligt överenskommelse med hänsyn till studier eller uppsägningstid. 

Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Linköping Mjärdevi.

Dela detta jobb

Junior back end– utvecklare till Infor i Linköping

We tech talents