itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

eCommerce ökar och blir viktigare – Geta hjälper sina kunder att skapa de bästa webbutikerna med de bästa tekniska lösningarna! Här får du möjligheten att arbeta med banbrytande projekt som förändrar hur människor faktiskt handlar online. Kunder som prioriterar eCommerce ser dessutom värdet av att göra det ordentligt - vilket innebär att du som backend-utvecklare inte kommer behöva arbeta med vare sig Webforms eller .NET 2.0 ;) Här får du som junior möjlighet att lära av några av branschens bästa utvecklare och arbeta med utveckling av ny funktionalitet. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

På Geta Digital arbetar totalt över 100 personer i bland annat Oslo, Amsterdam, New York, Belgrad, Riga och Gävle. På kontoret i Gävle får du sitta på en familjär arbetsplats placerat i Gävle Slott. Här har du sällskap av 10 kollegor där majoriteten är seniora utvecklare med cirka 15–20 års erfarenhet, och du kommer att tilldelas en mentor under din introduktion.

”Jag började arbeta på Geta för att det är ett intressant, teknikfokuserat och snabbt växande företag. Jag får möjligheten att utveckla mina färdigheter, arbeta med ny teknik och dela min kunskap med andra. Geta förstår också vikten av att ta hand om sina medarbetare, vilket är viktigt för mig.” – Mattias, Fullstack-utvecklare

Du erbjuds

 • Ett företag som sätter din professionella utveckling i fokus - som anställd på Geta har du 5 arbetsdagar och 3000 euro per år att lägga på just vidareutbildning.

 • Flexibla arbetstider med frihet under ansvar - du styrs såklart till viss del av möten på dagtid, men får fritt lägga upp när du vill arbeta med övriga arbetsuppgifter utifrån hur det funkar bäst för dig.

 • Sociala aktiviteter - när du främst spenderar din arbetsvecka framför en dator är det viktigt att kunna mixa detta med att umgås med dina kollegor.

 • Flexibel lokalisering och omfattning - att ses på kontoret är en viktig del för Getas kultur, men de förstår också att det finns andra omständigheter att ta hänsyn till. Exempelvis har de en utvecklare på deltid som arbetar från Östersund vid sidan av sina satsningar på utförsåkning. Slack is your friend! ????

Arbetsuppgifter

Du kommer att hjälpa Getas kunder att skapa eller vidareutveckla sina digitala handelslösningar. Ditt fokus är backend-utveckling och/eller systemintegrationer i .Net 5/Core, MSSQL, MongoDB och Elastic Search.

En vanlig arbetsdag brukar se ut ungefär så här:

65 % Programmering

10 % Team talks

5 % Möten

10% Lära dig nya saker

10 % Annat

Till stor del kommer din roll utformas efter vad just du drivs och motiveras av. Drivs du av att skapa en galet bra kod? Eller vill du ha mer kundkontakt? Jobba i ett R&D projekt? Möjligheterna är många!

Vi söker dig som

 • Har eftergymnasial utbildning inom programmering som innefattat att utveckla i någon av de nyare versionerna av .NET, alternativt lång erfarenhet av hobbyutveckling som inneburit detsamma.

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då det krävs i kommunikation med kollegor och kunder.

Geta tror på vikten av att olika personligheter på arbetsplatsen är viktigt och att du känner att du får vara dig själv. För att bli framgångsrik i tjänsten ser vi dock att du är problemlösande, noggrann och arbetar bra tillsammans med andra. Det är också viktigt att du delar deras värderingar:

 • LEARN

Geta strävar alltid efter att bli bättre och för att kunna bli det är deras medarbetare alltid nyfikna på att lära sig nya saker

 • SHARE

Geta är måna om att dela kunskap med varandra och söker dig som är öppen för parprogrammering, rätta varandras tasks och kunskapsdelning generellt

 • PERFORM

Geta är ambitiösa och håller en hög standard i sina leveranser

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.

 • Placering: Gävle eller Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

5 fun facts om Geta Digital

 • Personalen på Geta säger att kollegorna och atmosfären är det bästa med arbetsplatsen.

 • 20 % av Optimizely/Episerver MVP:s i världen (!) arbetar på Geta.

 • De är nära att släppa StoryWrite – en fullt automatiserad text-generator för produkter.

 • De jobbar hårt men vet också hur man slappnar av och har roligt. Bland annat har de rest till Svalbard, Barcelona och Prag.

 • Alla 6 ägare till företaget jobbar på Geta (CEO, CTO, Team Leaders och konsulter).

 

Junior backend-utvecklare till Geta Digital

Ansök nu

Dela detta jobb