itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior backendutvecklare med intresse för .Net till SE360!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-03-10

Ansök nu

Junior backendutvecklare med intresse för .Net till SE360!

Familjeföretaget SE360 som är ledande med tjänster inom bostadsfotografering söker nu en junior backendutvecklare! Som utvecklare hos SE360 erbjuds du att arbeta med helheten, och har stora möjligheter att vara med och påverka slutresultatet av deras produkter mot fastighets- och mäklarbranschen! Har du ett intresse för .NET och en eftergymnasialutbildning inom programmering så är du varmt välkommen att söka tjänsten! Sök nu då urval sker löpande!

Om tjänsten

Vi är ett produktbolag som erbjuder högkvalitativa, webbaserade produkter inom fastighets- och mäklarbranschen. Produkterna är integrerade med varandra och de olika affärssystem som finns för fastighetsmäklare, samt andra verktyg som våra samarbetspartners använder.

SE360 ingår i en familjeägd koncern med flera andra bolag. Utvecklingsbolaget SE-Web står på egna ben inom koncernen och arbetar bland annat även mot SE360s systerbolag Zentuvo i Finland samt bostadsregistret.se.

Vi är just nu åtta personer på utvecklingsavdelningen och har ambitionen att växa med minst en till under början av 2022.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos SE360.

Vi erbjuder:

Möjligheten att påverka hur både teamet och produkterna utvecklas framåt inom en spännande bransch, samt vilka tekniker vi ska använda. Vi jobbar kontinuerligt med kompetensutveckling där varje utvecklare tilldelas en pott att spendera efter eget val. Du får frihet att vara kreativ. Vi har kontinuerliga lab-dagar och växlar kontorsjobb med stor frihet att jobba på distans.

Arbetsuppgifter

I rollen som Backendutvecklare kommer du att utveckla både befintliga och nya produkter. Du kommer att ingå i ett litet, tajt team som jobbar i en agil utvecklingsmiljö. Våra team arbetar full stack och har ett helhetsansvar över de produkter de utvecklar.

Tillsammans sköter vi allt från planering, UX, utveckling och underhåll till test, drift och DevOps. Eftersom vi är ett litet team och alla är delaktiga från idé till färdig funktion gör det arbetsuppgifterna väldigt varierande.

Vi söker dig som

Du tycker att det är viktigt med välskriven och strukturerad kod av hög kvalitet. Som backendutvecklare lockas du av att driva utvecklingen av vår produktsvit framåt på ett strukturerat och skalbart sätt. Är du dessutom intresserad av arkitektur i både stort och smått, säkerhet eller integrationer, är det meriterande. Som person är du är initiativrik och samarbetsvillig och ser fram emot att jobba i team med varierande arbetsuppgifter på ett litet, välmående produktbolag.

Vidare har du:

 • En YH- eller högskoleingenjörsexamen inom datateknik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande utbildning.

 • Erfarenhet eller intresse av .Net/C# samt Microsoft Azure.

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vår Tech stack:

 • Backend i .NET, C#.
 • Frontend i React + Typescript.
 • Allt driftas i Microsoft Azure, framför allt med Docker och Kubernetes.
 • UX baserat på Material Design med ett gemensamt komponentbibliotek.
 • Databaser i MSSQL, MongoDb och diverse andra lagringslösningar i molnet.

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse.

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, provanställning 6 månader.

 • Lön: Fast månadslön.

 • Placering: Göteborg, Gamlestan.

 • Kontaktuppgifter: Academic Work

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om SE360!

Dela detta jobb

Junior backendutvecklare med intresse för .Net till SE360!

Academic Work