itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior backendutvecklare till Humphree!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Junior backendutvecklare till Humphree!

Humphree växer så det knakar, och storsatsar på sitt utvecklingsteam! Nu har du som junior backendutvecklare en möjlighet att få vara med på en häftig och högteknologisk resa som är mer eller mindre unik. Sök tjänsten idag, då urval sker löpande!

Om tjänsten

Humphree har innovation i sitt DNA. Sedan 2002 har vi levererat nytänkande i vår bransch med våra produkter och funktioner. Som världens första produktifierade interceptor, med smart elektrisk drivning av våra interceptorer och fenor har kunnat leverera funktioner som optimerar bränsleförbrukning och stabilisering som ger en ny nivå av säkerhet och kontroll. Vi har gång på gång levererat produkter till marknaden som skapat ett nytt sätt att känna balans för alla till havs. Vi tänker inte låta framgången stanna upp oss, utan vi väljer att satsa mer.

Låter detta spännande? Då kan detta vara helt rätt för dig. På Humphree får du arbeta i ett agilit team med frontend, UI/UX och produktägare som tillsammans verkar för att utveckla en attraktiv produkt. I dagsläget görs detta arbete av ett team med externa konsulter, vilket också ger dig fantastiska utvecklingsmöjligheter då du i praktiken kommer att få vara med och bygga upp teamet från grunden.

Du erbjuds

  • En position med utvecklingspotential i ett snabbväxande företag

  • Möjligheten att arbeta med högteknologiska lösningar med positiv inverkan på miljö och arbetsmiljö

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Teknikmässigt kommer du att arbeta med backendutveckling i C# .Net och Azure. Stort fokus ligger på utvecklingen av ett gränssnitt som ska garantera kommunikation mellan olika enheter, appen och webbportalen.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis systemvetenskap, datavetenskap, eller dylikt

  • Har vana av objektorienterad programering (exempelvis C#, Java)

Det är meriterande om:

  • Du har erfarenhet av arbete i Azure

  • Du har egna hobbyprojekt att visa upp

 

Övrig information

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Humphree och deras spännande lösningar här!

Dela detta jobb

Junior backendutvecklare till Humphree!

Academic Work