itjobb.se

Junior backendutvecklare till TV4 Media!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-08

Ansök nu

Junior backendutvecklare till TV4 Media!

Här får du utveckla streamingtjänster som når miljontals användare varje kväll och som är utformade för att hantera både tung kontinuerlig belastning och plötsliga toppar. Du blir en del av ett team på 8 personer där ni arbetar agilt enligt Kanban/Scrum och använder tekniker som Java, Kotlin, AWS, SQL och Elastic Search. Låter detta som något för dig? Ansök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
TV4 och C More är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder TV4 media in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass.

Du kommer att bli en del av ett litet backend-team med kunniga och hjälpsamma kollegor som tillsammans ansvarar för att utveckla mikrotjänster inom TV. Teamet arbetar just nu remote men på sikt är tanken att du kommer arbeta från deras kontor i Gårda i Göteborg.

Initialt kommer du vara konsult genom Academic Work men målet är att du på sikt skall bli anställd direkt på TV4 Media, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
Genom att lösa uppgifter tillsammans ges möjlighet att se problem från olika perspektiv, vilket förbättrar både teaminlärning och effektivitet i arbetet. Ett par dagar i veckan arbetar ni därav enligt Mobbprogrammering där minst tre utvecklare sitter och arbetar med uppgifter tillsammans.

Att utveckla en streamingtjänst som når ut till miljontals användare varje kväll. Ni som team designar, implementerar, testar, dokumenterar och distribuerar, ofta flera gånger om dagen. I din vardag kommer du ha nära mellan skapande och release.

Att få vara med och utveckla distribuerade system där du får använda din kreativitet för att lösa komplexa problem. Teamet går mer och mer mot uppkopplade tjänster och du ges möjligheten att arbeta med molntjänster inom AWS.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du är bland annat med och utvecklar Telia TV, TV4 och C Mores applikationer. Tillsammans ansvarar ditt team för backend och mikrotjänster , ni har ett tätt samarbete med andra team som arbetar med middleware och frontend.

Mer konkret kommer du arbeta med:

 • Nyutveckling och förvaltning, du använder primärt Java och Kotlin.

 • Allt ifrån koduppgifter till att samla ihop och sammanställa data, implementera ny logik eller sätta upp applikationer i AWS.

 • En agil arbetsmetod med inslag av Kanban och Scrum.

 • Hantera produktionsproblem i form av felsökning och supportering av fel i streamingtjänsten.

Vi söker dig som

 • Har en relevant kandidatexamen inom IT, datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande.

 • Besitter goda kunskaper i Java och/eller Kotlin.

 • Har kunskap inom databashantering med SQL och/eller Elastic Search.

 • Är obehindrad på svenska och engelska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet av agila metoder.

 • Har en masterexamen inom datavetenskap.

 • Har ett intresse för distribuerade system.

I teamet strävar de efter en kultur med låg prestige, en vilja att lära sig nya saker, hög nivå av samarbete och att ta hand om varandra. Medarbetarna är intresserade av att utveckla såväl sig själva som sina kollegor, både när det gäller programmering, nya tekniker och arbetssätt.

Som person är du

 • Initiativtagande, du kommer med förslag på förbättringar och lyfter dina idéer.

 • Problemlösande, du strävar i målets riktning och vågar testa nya lösningar.

 • Samarbetsvillig, du är prestigelös i ditt sätt och trivs med ett tätt samarbete till dina kollegor.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Heltid, Långsiktigt.

Placering: Gårda

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Junior backendutvecklare till TV4 Media!

Academic Work