itjobb.se

Junior Cloud Arkitekt i Malmö

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Junior Cloud Arkitekt i Malmö

Är ditt nästa steg att utvecklas mot Cloud och i framtiden bli en Rock Star inom Cloud? Sök då till oss!

Rollen

Human IT Cloud söker dig som vill ta ditt nästa steg inom din karriär mot/inom Cloud. Hos oss kommer kommer du få utvecklas mot ditt önskade fområde inom Cloud och vara en del av ett team som kommer coacha dig framåt både personligt och tekniskt.  

Just din framtida roll bestämmer vi tillsammans.

Hur är du som person

Vi ser gärna du som trivs som konsult, med bakgrund inom infrastruktur. Du har en viss kunskap och förståelse för Cloud. Du har god problemlösningsförmåga, behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Att jobba som konsult inom Cloud hos Human IT

Vi lever efter devisen ”Small enough to care, large enough to scale”. Du kommer få jobba i ett team bestående av mycket seniora Arkitekter, Rådgivare och Projektledare som kommer coacha dig. Vi är snabbfotade och dynamiska, sharing is caring, och du kommer få allt det stöd du behöver. Genom våra partnerskap har vi kunnat skapa ett ramverk så du ska kunna ta de utbildningar du behöver för att komma dit du vill.

Om Human IT och Cloud

Idag arbetar vi med fokus på multicloud men har en stark grund i våra partnerskap med Microsoft, Amazon, Google och RedHat (IBM). Dessa partnerskap ger oss chansen att arbeta strategiskt inom senaste teknologin och utbildning.

Vi finns idag i Malmö, Göteborg och Stockholm och har på alla tre orter kontor med attraktivt läge.

Våra kunder finns inom alla branscher med den gemensamma nämnaren att de ligger långt fram teknologiskt och befinner sig i en förändringsresa.

Ansökan och kontakt

Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor kontakta Niklas Akerö, niklas.akero@humanit.se eller Urban Klinteby, urban.klinteby@humanit.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 180 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Junior Cloud Arkitekt i Malmö

Human IT