itjobb.se

Har du ett öga för detaljer och ett intresse för e-handel? Nomor i Sollentuna söker nu en ambitiös Junior Content Manager för att hantera deras hemsideinnehåll under sommaren. I denna roll får du en ypperlig möjlighet att utveckla din strukturerade sida. Du kommer att arbeta både kreativt och administrativt och få ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vi söker dig som är tillgänglig omgående – ansök redan nu då vi går igenom urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en Content Manager till Nomor i Sollentuna för ett uppdrag på tre månader.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nomor. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till slutet av oktober 2018.

Du kommer att arbeta i Nomors IT-team med IT-chefen och tre nära kollegor.

ARBETSUPPGIFTER

Som Content Manager kommer du arbeta med att skräddarsy Nomors webshop. Du kommer både att ta över befintligt innehåll på norska, men också lägga till texter och bilder på egen hand. Detta kommer således att innebära översättningsarbete från norska till svenska. Du kommer utöver det hantera bilder och annat innehåll på webshopen. I det kommer du också fotografera produkter.

Du kommer till exempel att:

 • Översätta information från norska till svenska

 • Fotografera produkter och publicera dessa produktbilder

 • Sortera produkter och lägga dem under rätt kategori. Du kommer även beskriva produkterna och skriva kortare säljande texter

Tjänsten passar dig som är tillgänglig omgående och de närmaste 3 månaderna på heltid. Detta är ett ypperligt tillfälle för dig som söker ditt första arbete att visa framfötterna på ett expanderande bolag som värderar din insats! Vi söker dig som värderar noggrannhet och som motiveras av att se ditt arbete bidra till en större helhet.

VI SÖKER DIG SOM

 • Är van att arbeta med datorn som verktyg, eller har datavana från dina studier

 • Besitter en gymnasieexamen

 • Behärskar svenska på en professionell nivå i tal och skrift

Det är meriterande om du…

 • Behärskar norska i tal och skrift

 • Har någon typ av förkunskap vad gäller Search Engine Optimization (SEO)

Som person är du självgående och ansvarstagande. Du kan på egen hand se vilka problem som behöver lösas, och hur du ska hitta till en lösning. Du har ett öga för detaljer och du växer med ansvar. Efter en gedigen genomgång med närmaste kollegor kommer du ha eget ansvar för ditt arbete, men det kommer alltid finnas kollegor att bolla med. Vad gäller norskkunskaper är detta som ovan nämnt meriterande, men inte ett krav. Översättningsarbetet kommer att kunna bedrivas med hjälp av översättningsverktyg.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 8-17 under tre månader.

 • Lön: Timbaserad månadslön enligt överenskommelse.

 • Placering: Nomors servicekontor i Sollentuna

 • Kontaktuppgifter: Sofie Söderströms rekryteringsteam på stw03@academicwork.se.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nomors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Nomor är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet och arbetar med att förebygga och åtgärda skador inom miljö och hygien i hela Sverige. De erbjuder miljövänliga tjänser inom deras områden Skadedjursbekämpning, Matsäkerhet och Hus & hem. Deras huvudkunder är försäkringsbolag, livsmedelföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Nomor finns på sju regionskontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder med totalt cirka 230 medarbetare.

Junior Content Manager till Nomor!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Dela detta jobb