itjobb.se

Junior Customer Support Specialist

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Junior Customer Support Specialist

Tieto är en av Nordens ledande leverantör av integrerade lösningar för hälso- och sjukvårdssektorn så här kan du i ditt arbete verkligen bidra till samhällelig nytta! Vi söker dig som är nyexaminerad eller har något års erfarenhet av en liknande support-/utvecklarroll. För att du ska få en så bra start som möjligt kommer du att ha en "buddie" som introducerar dig till arbetet samt ett team med stor kompetens inom området som du kan ta hjälp av. Är du den vi söker?

Om tjänsten

Som junior Customer Support Specialist kommer du att bli en del av leveransteamet som består av flera seniora supporttekniker, utvecklare, produktägare och projektledare. Teamet består av både män och kvinnor med stor kompetens inom området. I teamet jobbar man ständigt med att förnya och förbättra sina rutiner och här ser man samarbete och gemenskap som en otroligt viktig del både för den individuella utvecklingen men också för att kunna leverara bästa möjliga support till era kunder. Ni äter ofta frukost tillsammans och tar en kaffe på eftermiddagen för att fylla på med energi. Teamet behöver nu fyllas på med ytterligare kompetens och därför söker vi dig som är i början av din karriär och vill komma in i på ett företag som vill satsa på dig på lång sikt!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta heltid som konsult hos Tieto. På sikt finns goda möjligheter att bli överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior Customer Support Specialist kommer du att vara den huvudsakliga kontaktpersonen för Tietos kunder via telefon, Skype och ibland fysiska möten. Du kommer att bidra med systemlösningar, genomföra felsökningar och tillsammans med utvecklare utforma system efter kundens behov. Enklare problem kommer du själv att lösa men vid mer utmanande problem kommer du att samarbeta med utvecklare och seniora kollegor för att tillsammans hitta en lösning. Rollen kräver därför att du är en person som har ett stort tekniskt intresse och gillar att sätta dig in i komplexa system och problem. Du kommer att jobba en hel del med databaser, främst SQL, samt i .Net-miljö.

Tjänsten passar dig som gillar problemlösning, service och tycker att utvecklingsmöjligheter är viktgit. Rollen är komplex och erbjuder en långsiktig kompetensutveckling i rollen men också inom företaget. På sikt finns nämligen möjlighet att utvecklas inom programmering, projektledning eller produktägare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en IT-relaterad akademisk utbildning med ett stort intresse för teknik och service. Du är en person som är teknisk ut i fingertopparna men även har en känsla för kundservice. Vi tror att du:

  • har grundkläggande kunskap inom Microsoft SQL Server
  • har grundläggande kunskap inom .Net
  • är flytande i svenska och engelska

Det är meriterande om du har utvecklarkompetens, erfarenhet av vården och/eller laboratorieverksamhet. Utöver detta är det även meriterande om du har erfarenhet av IT-support.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi at tlägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du lösningsorienterad och gillar att ge god service.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: heltid

  • Placering: Malmö

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Dela detta jobb

Junior Customer Support Specialist

Academic Work