itjobb.se

Junior embedded/C-utvecklare

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Junior embedded/C-utvecklare

Är du en tekniknörd som drömmer om att jobba tillsammans med likasinnade medarbetare? Troligtvis är det "våga-testa-nya-lösningar-kulturen" på Flatfrog som bidragit till att de på kort tid verkligen blivit ett företag att hålla koll på för dig som är tekniskt intresserad. Här får du chansen att jobba med en teamleader som är lika nyfiken och engagerad som du och som tar sig tid för dig och dina idéer!

Om tjänsten

Flatfrog arbetar med att förenkla interaktionen mellan användare och skärm och utvecklar interaktiva pekskärmar med hjälp av den senaste tekniken. De samarbetar idag med några av världens främsta tillverkare av datorer, smartphones och surfplattor vilket också bidragit till att företaget under 2017 mer än femfaldigade omsättningen och gick från 34 Mkr under 2016 till 197 miljoner kronor. Det går med andra ord som tåget!

Du kommer att tillhöra ett mindre team av utvecklare, testare och signalbehandlare där din teamleader är lika teknikintresserad som du och gärna tar sig tid att lyssna på dina idéer. Efter sommaren går en av Flatfrogs juniora C-utvecklare på föräldraledighet och därför finns möjlighet för dig att jobba som konsult i rollen under ett år, med chans till förlängning/överrekrytering.

Arbetsuppgifter

Som junior embedded/C-utvecklare kommer du att vara projektledarens högra hand vilket innebär att du får sätta dig in i alla delar av projektet. Du har en nära dialog med kund och driver ärenden - allt från att lösa buggar till olika tekniska ärenden. Ungefär hälften av tiden kommer du att ägna åt programmering i C och resten av tiden ägnar du dig åt bland annat planering och systemering. Utöver kundprojekten arbetar du med programmering av Flatfrogs interna API, FFProtocol, över USB och UART. Det är en hårdvarunära roll så det är ett stort plus om du gillar att pilla med teknik på fritiden. Förutom ett nära samarbete med ditt team bestående av embedded/C-utvecklare har du också ett nära samarbete med testare och signalbehandlare med mycket hög teknisk kompetens. Du uppmuntras till att vara nyfiken i ditt arbete och testa på olika lösningar. Det är när du vågar testa något nytt som du kan komma på den mest innovativa lösningen!

Vi söker dig som

 • har en civilingenjörsexamen

 • har goda kunskaper i C

 • har ett genuint intresse för teknik/elektronik

 • pratar flytande engelska

Det är meriterande om du

 • har goda kunskaper i Linux eller vill lära dig Linux

 • har goda kunskaper i svenska

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du kommer vara ytterst ansvarig för att projekt drivs framåt och kunden blir nöjd så det är mycket viktigt att man har en "sense of urgency". Även om det finns ett supportade team och kulturen är mycket öppen och hjälpsam måste man känna personligt ansvar för resultatet. Det viktigaste är att du har ett genuint intresse av teknik och vill utvecklas i en hårdvarunära roll där du tar ett stort ansvar för dina egna projekt redan från start. Har du egna hobbyprojekt, stora som små, så ta gärna med dessa i din ansökan!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Juni/Augusti

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Lund

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Flatfrogs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Dela detta jobb

Junior embedded/C-utvecklare

Academic Work