itjobb.se

Junior Embeddedutvecklare till ÅF

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Junior Embeddedutvecklare till ÅF

Vi tror på att du som utvecklare brinner för teknik, utveckling och samarbete i en lösningsorienterad miljö. På ÅF i Karlstad kommer du som junior embeddedutvecklare att få arbeta med embeddedutveckling i många olika applikationsområden såsom medtech, automotive och telecom. Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Som utvecklare inom inbyggda system arbetar du med produktutveckling mot olika branscher. Tillsammans med ditt team arbetar ni för att leverera en färdig produkt till kunden. Detta innebär att du får vara med i alla delar av projektet. Från programmering av drivrutiner och hårdvara till realtidsprogrammering av operativsystem.

Vill du skapa framtidens tekniska lösningar? ÅF är rankade som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer.

På avdelningen Digital Solutions arbetar ni i grupp om fem personer i nära samarbete med kundspecifika lösningar. Hos ÅF präglas arbetssättet av definerade strukturer, tydlig ledning och tillvägagångssätt vilket hjälper dig som utvecklare mot framgång och kompetensutveckling. Att det samtidigt är högt i tak och att dina idéer kan bidra till förbättring gör att varje kollega känner samhörighet.

Du erbjuds

 • En trygg anställning med målsättningen att du efter ett år blir anställd direkt hos ÅF
 • En spännande roll som utvecklare hos ett framgångsrikt företag
 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare är du delaktig i projektets alla delar, från start till färdig produkt. Du kommer till exempel:

 • Programmera i C och Python
 • Delta i testning, verifiering och problemlösning
 • Programmera brett: SW, HW, MW, OS
 • Arbete inhouse i nära samarbete med din projektgrupp
 • Skapa innovativa och hållbara skräddarsydda lösningar och utveckla produkter

Vi söker dig som

 • Har en minst treårig eftergymnasial utbildning inom Data eller Elektroteknik, där Embedded Systems/ realtidsprogrammering ingår.
 • Har 0-3 års erfarenhet av hårdvarunära programmering i C och Python och har stött på detta i studier eller på fritiden.
 • Har ett tydligt intresse för att få helheten (mjukvara och hårdvara) att fungera.

Det är meriterande om du har relevant arbetslivserfarenhet eller har drivit ett hobbyprojekt på sidan av dina studier.

Som person är du en lagspelare som värdesätter din egen och andras kompetens. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och kan anpassa dig till oförutsägbara situationer och problem. För att trivas i denna tjänst tror vi dessutom att du är noggrann och tar ansvar för din utveckling och arbetsuppgifter.

ÅFs kärnvärden är Modig, Hängiven och Lagspelare, det är därför viktigt att även du agerar i enlighet med dessa för att trivas på jobbet.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centrala Karlstad

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ÅFs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

ÅF är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. De skapar lösningar åt sina kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. De är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Här erbjuds du karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Dela detta jobb

Junior Embeddedutvecklare till ÅF

Academic Work