itjobb.se

Systemförvaltning 2

Vill du som junior förvaltningsledare IT vara med och utvecklas i takt med organisationen? Alla verksamheter vid Uppsala kommun har ett stort tryck på sig att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. Den uppgift vi har framför oss är omfattande och viktig och du kommer att växa med den! Vi är ett starkt ledarteam som kommer att stödja och coacha dig till att lösa viktiga frågor tillsammans med våra medarbetare och leverantörer.

IT-staben vid Uppsala kommun är en central IT-avdelning som driver all IT-verksamhet för hela kommunen. Enheten för digitalt stöd för hälsa, vård, omsorg, kultur, fritid, måltider och pedagogiska system och Systemförvaltning 2, är en central del i att klara kommunens ambitioner för digitalisering. Vår verksamhet stödjer större delen av de centrala verksamhetsprocesser som ligger inom det kommunala uppdraget. Vi skapar och upprätthåller digitala lösningar i livets alla skeden för medborgarna, medarbetarna och skattebetalarna på uppdrag av de folkvalda.

Ditt uppdrag
Som junior förvaltningsledare IT ska du samordna och driva aktiviteter och funktioner inom kommunens systemförvaltningsobjekt. Vi kommer att se till att du utvecklas och växer utifrån flera små förvaltningsobjekt med bland annat fokus på kulturverksamheter och måltidsproduktion. Du kommer att arbeta i ett team med flera mycket seniora förvaltningsledare och vi kommer att coacha dig att lyckas med uppgiften. Alla delar av kommunen verksamhetsutvecklar just nu med stora krav på digitalisering och du har mycket goda möjligheter att bli en stark ledare inom digitalisering tillsammans med oss.

Du kommer att arbeta nära verksamhetens systemförvaltningsledare och representera IT-, digitaliserings- och informationsperspektivet. Du kommer att svara för IT-stabens leverans av systemförvaltning och samordna vår egen förvaltningspersonal och leverantörer för att åstadkomma detta. Vi söker dig som har förmåga att omsätta teknik till praktik och kommer med egen IT-erfarenhet i bagaget.

Vi vill ha gedigen IT-kunskap och i gengäld lovar vi att utveckla dig till en driven ledare. I det här jobbet är dina personliga egenskaper att ta initiativ och driva saker i mål viktigare än din erfarenhet av förvaltningsledning.

Din bakgrund
Vi söker dig med högskoleutbildning som systemvetare eller motsvarande utbildning och meriterande är utbildning i PM3, ITIL eller agila projektmodeller. Du har 1-3 års erfarenhet av arbete inom IT-branschen som konsult, utvecklare, systemförvaltare eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av upphandling och leverantörsstyrning samt av systematiskt krav- och testarbete men även av projekt och systemupphandling. Din kunskap är god om systemutveckling, systemförvaltning och/eller systemimplementationer.

Som person har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är dessutom en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Wolkert Wolkert, enhetschef, 018-727 99 70

Fackliga företrädare:
SACO, Jonny Eliasson, 018-727 22 12
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och upphandling samt avdelningarna kvalitet och planering, utveckling och utredning, hållbarhet, säkerhet och beredskap samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Junior förvaltningsledare IT

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb