itjobb.se

Junior frontend-utvecklare som vill vara med och förändra mäklarbranschen

Ansök nu

Junior frontend-utvecklare som vill vara med och förändra mäklarbranschen

Mspecs uppgift är att digitalisera och effektivisera mäklarbranschen. I och med en stark tillväxt sedan starten 2013 så har Mspecs en stor efterfrågan från kunder och behöver nu förstärka organisationen med ytterligare en junior Frontend-utvecklare. Om du anser att utvecklingsmöjligheter och eget ansvar är viktigt så är Mspecs rätt steg i din karriär!

Om tjänsten

Academic Work söker juniora Frontend-utvecklare till Mspecs som vill vara med på tillväxtresa nu när fastighetsmäklarbranschen är i en digitaliseringsfas.

Mspecs är ett IT-bolag på tillväxt inom fastighetsmäklarbranschen som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter i form av möjlighet till utbildning, eget ansvar och kollegor med hög kompetens. Sedan starten 2013 har Mspecs förenklat och effektiviserat branschen genom en komplett, pålitlig och tillgänglig systemlösning. Idag sitter Mspecs i fräscha lokaler i Solna och bolaget genomsyrar en platt och effektiv organisation där samarbetet med kollegorna värderas högt. I rollen som junior frontend-utvecklare kommer du att tillhöra ett team med kompetenta utvecklare där ni tillsammans ser till så att mäklarnas vardag blir mer effektiv vilket i sin tur leder till fler och bättre affärer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mspecs. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget alternativ bli överrekryterad av Mspecs, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Utvecklingsmöjligheter inom frontend
 • Arbeta med frihet under ansvar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som junior frontend-utvecklare kommer du arbeta med både förvaltning av Mspecs befintliga system samt nyutveckling. Utvecklingen sker genom JavaScript i React, Angular, Node samt MySQL.

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper i JavaScript-ramverk som React och Angular

 • Är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du…

 • Har en utbildning inom IT på universitet/högskolenivå

 • Har god kännedom om Azure

 • Har kunskaper i MySQL

 • Har goda kunskaper i Node.

Som person brinner du för programmering och har en ständig vilja att lära dig nya saker genom ett samarbete med kollegor. Du har ett logiskt tänkande och räds inte utmaningar.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Solna

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mspecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

Mspecs startades år 2013 av Mäklarsamfundet System i Sverige AB som är ett helägt dotterbolag inom koncernen Mäklarsamfundet. Mspecs skapades för att förverkliga visionen; Mspecs - En självklar del av varje fastighetsaffär för hela Sveriges fastighetsmäklarkår. Mspecs är en platt och effektiv organisation där samarbete och att var och en bidrar med sin kompetens för att lösa den gemensamma uppgiften ger förutsättning för att lyckas.

Dela detta jobb

Junior frontend-utvecklare som vill vara med och förändra mäklarbranschen

Academic Work