itjobb.se

Junior frontend-utvecklare till Axis Communications

Ansök nu

Junior frontend-utvecklare till Axis Communications

Lockas du av att arbeta i ett snabbt växande företag med härliga kollegor som väntar på att du ska bli en del av dem? Är du dessutom grym på Javascript och vill få möjligheten att arbeta med spännande projekt? Då får du inte missa chansen att bli en del av Axis Communications. Sök redan idag!

Om tjänsten

Axis arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över. Med sina innovativa lösningar och härliga företagskultur är Axis därmed en av de mest attraktiva arbetsplatserna i branschen.

Avdelningen som du kommer tillhöra arbetar med att ta fram end-to-end lösningar för övervakning och i den portföljen ingår (förutom hela Axis kamerautbud) deras egenutvecklade mjukvara, olika webbverktyg, mobila appar, samt hårdvara för att paketera hela lösningar. Arbetet sker i team och samarbetet är tvärfunktionellt där Axis ser till att alla delkomponenter i deras end-to-end lösning fungerar bra, enhetligt och är lättanvänt.

Se gärna följande film för mer beskrivning av Axis Site Designer

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis Communications. Axis intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer ditt fokus ligga på nyutveckling av det egenutvecklade webbverktyget Axis Site Designer. Ett verktyg som underlättar arbetet för övervakningsinstallatörer och arkitekter att konstruera sitt system och offerera till sina kunder. Sedan lanseringen för två år sen har teamet växt från två personer till dagens tio. Det är ett team som präglas av samarbete och högt i tak där man tillsammans diskuterar problem för att komma fram med de bästa lösningarna. Man arbetar efter ett agilt tankesätt med dagliga stand up möten samt med två veckors sprintar. Din första tid i tjänsten kommer du erbjudas stöttning i form av mentorskap från en mer senior kollega för att komma in i rollen och företaget på bästa möjliga sätt. För din personliga utveckling annordnar teamet innovationsdag varannan fredag ”Freaky Friday” . Under denna dagen får du möjligheten att prova på nya teknologier, nya nya idéer och vidareutbilda dig själv via olika webbkurser.

Inte nog med detta för att höja trivseln ytterligare så har man även möjligheten till fysisk träning under arbetsdagen och en ergonom som ser över din arbetsposition för att skapa de bästa förutsättningarna för dig i din roll. Eller varför inte utmana dina framtida kollegor Anton eller Gustav i airhockey när ni i teamet behöver en liten paus under dagen!

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för frontend-utveckling och är intresserad av ny teknik samt utmanande problemställningar.

Vi ser att du har:

 • En master- eller kandidatexamen från högskola eller universitet inom relevant område.

 • Goda kunskaper i HTML, CSS och Javascript med tillhörande bibliotek exempelvis React

 • Goda kunskaper i både svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

 • Har arbetat med Agila metoder/SCRUM

 • Erfarenhet av Cloud-lösningar

Har du relevant hobbyprojekt att visa upp alt. tidigare relevant erfarenhet av webbutveckling ta gärna med detta i din ansökan.

Som person är du flexibel och öppen för nya möjligheter och uppdrag. Din problemlösningsförmåga gör att du nyfiket tar tag i de utmaningar du möter. Vi ser att ditt arbetssätt präglas av noggrannhet där ingenting lämnas åt slumpen, samtidigt som du håller dig till uppsatta tidsramar. Du är ansvarstagande i din natur och säkerställer att du arbetar utifrån uppsatta mål och deadlines samt är en riktig lagspelare!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Lund, Ideon

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis Communications önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Axis Communications är inte bara ett företag, Axis är en kultur, ett sätt att leva. Axis erbjuder en mångkulturell arbetsplats med en öppen företagskultur. Vi tillåter och uppmuntrar våra anställda till självständigt tänkande – vi lever efter våra värderingar: Act as one, Always open och Think big!

Dela detta jobb

Junior frontend-utvecklare till Axis Communications

Academic Work