itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior frontend-utvecklare till centrala Malmö!

Företag Gigstep
Ort
Utgår

2022-10-26

Ansök nu

Junior frontend-utvecklare till centrala Malmö!

Vi söker nu en junior utvecklare inom frontend!

Du behöver ha en efter gymnasial utbildning inom relevant område och det är såklart meriterande om du har praktisk erfarenhet från egna projekt, utbildningen eller arbetslivet. Det viktigaste är att du är engagerad och intresserad av att skapa riktigt bra webb-gränssnitt till våra användare.

Du kommer få jobba med JavaScript men även andra tekniker som: SQL Server, Entity framework/Dapper, Angular, HTML/CSS, Webforms, MVC, .Net Core, SignalR, Android - Java, IOS - Swift & DevOps.

Vi letar efter dig som är en teamplayer och trivs i att arbeta i ett tätt samarbete som präglas av transparens. Du ställer frågor till dina kollegor och uppdaterar de hur det går med ditt arbete. Du är en person som tar initiativ och är inte rädd för att själv leta upp lösningar och testa dig fram. Det är uppskattad förmåga att kunna se saker ur många perspektiv, både teamets, kundens och företagets. Du kan sätta dig in i olika problem och vara serviceminded. Du trivs i att arbeta mål- & resultatinriktat tillsammans med ditt team.

Företaget är internationellt med kontor i flera svenska städer, bland annat Malmö. Du kommer få jobba i ett relativt litet team med duktiga och trevliga kollegor där ni alla hjälps åt för att nå ert mål. Du blir erbjuden en trevlig arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas, växa och ta ansvar. Företaget värnar om medarbetarnas styrkor och att kunskaper och personligheter kompletterar varandra.

Start: Enligt överenskommelse

OmfattningHeltid

PlaceringMalmö

 

 

Dela detta jobb

logo
Junior frontend-utvecklare till centrala Malmö!

Gigstep