itjobb.se

Junior fulfillment Specialist inom Web & Billing

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Junior fulfillment Specialist inom Web & Billing

I dagens digitala informationsöverflöde är det viktigare än någonsin för företag att kunna förädla, analysera och förstå affärsdata. Med andra ord hjälper du som Fulfillment Specialist kunder att fatta smartare beslut!

Om tjänsten
Academic Work söker en junior Fulfillment Specialist till kund. Vår kund hjälper andra kunder att förstå sina utmaningar, möjligheter och drivkrafter – allt för att ge dem rätt förutsättningar för att fatta kloka beslut. De omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Det är ett globalt företag med ca 2100 medarbetare i 19 länder med cirka 550st medarbetare i Stockholm.

Som junior fulfillment Specialist är du en del av ett team med 10 medarbetare som värdesätter samarbetsförmåga och engagemang. Tjänsten passar dig som söker ett arbete med att supportera både kund och sälj med uppsättningar, second linesupport och fakturering. Du drivs av att påverka ditt dagliga arbete via förbättringar och har en syn på att tillsammans åstadkommer man mer. Med tanke på pandemin kommer en stor del av onboarding och arbete ske remote, du kommer dock få en mentor på plats under upplärningen samt till viss del ha möjlighet att sitta på kontoret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd/överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna utgör uppsättning av nya kunder i våra webbportaler, registrering av debitering och myndighetsbeslut samt second linesupport. I rollen ingår nära kontakt med kunder via e-post och telefon samt kontakt med den interna organisationen. Tjänsterna vi arbetar med är InfoTorg, RiskGuardian, Business Check, Dun & Bradstreet och Soliditet.

Du kommer till exempel att:

  • Använda systemstöd för att selektera, matcha och bearbeta data

  • Agera serviceinriktat mot kunder och kollegor

  • Bidra med förbättringar och effektivisering av processer

  • Planering av arbetsuppgifter tillsammans med teamet

Vi söker dig som

  • 1 – 3 års erfarenhet av kundservice eller BackOffice

  • Har lätt att sätta dig in i nya system.

  • Goda kunskaper i Excel eller Salesforce

  • Du har lätt för att kommunicera muntligt och skrift på svenska samt engelska

Det är meriterande om du:

Har erfarenhet från någon av våra tjänster InfoTorg, RiskGuardian, Business Check, eller Soliditet.
Som person har du lätt för att sätta dig in i nya system. Du är trygg i dig själv, inte rädd för att fråga men en är en person som vågar ta beslut. Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team och är en lagspelare.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående

Omfattning: Heltid, långsiktigt

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Dela detta jobb

Junior fulfillment Specialist inom Web & Billing

Academic Work