itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Junior Fullstack Developer

Ansök nu

Junior Fullstack Developer

TL;DR
Driven utvecklare inom .NET och frontend sökes till en ledande aktör inom bilbranschen. Spännande utmaningar och ett härligt team väntar!

Nu finns möjligheten att få jobba med utveckling direkt mot slutkund inom bilbranschen. En bransch som just nu är i stor förändring med elektrifiering av bilar och hur vi önskar att köpa och äga bilar.

Om dig
Vi söker dig som idag kanske arbetar som konsult och som saknar att få vara med på kundsidan. Du vill vara med och se att det du utvecklar når en slutanvändare och få komma med idéer för att göra upplevelsen ännu bättre. Vidare tycker du om att få vara med i processen från A till B, där det går snabbt från idé till att testa en lösning och där det är välkommet att våga prova nytt.

Du har något års erfarenhet men framför allt vilja och nyfikenheten att vilja lära dig ny teknik och kan snabbt sätta dig in i nya miljöer och systemarkitekturer.
Vår huvudplattform är inom .NET C# -arkitekturen med en hemsida baserad på Optimizely (EPiServer) och erfarenhet inom .NET är ett krav och erfarenhet av Optimizely är meriterande. Frontendutveckling sker främst i Vue och erfarenheter av CSS, Javascript och Vue är meriterande. Vi har en bred arkitektur och jobbar datadrivet med stöd av kringtjänster i Azure och Elasticsearch och även dessa erfarenheter är meriterande.

Om jobbet
Vi erbjuder en miljö som innehåller allt från e-handel med betallösningar, interna systemintegrationer, API-kopplingar, frontendutveckling i Vue, egenutveckling av systemapplikationer. Inom alla delar har vi stöd av externa partners men beroende på vem du är och vad du kan och vill utvecklas inom kommer tjänsten kunna anpassas.

Vi kan erbjuda en tjänst där du får möjlighet att växa, både inom de områden som vi redan idag jobbar med, och inom nya områden som växer fram inom utveckling.

Om oss
Vi driver utveckling inom allt som har med billivet att göra och är idag en av dom ledande aktörerna på marknaden. Vi ligger i teknisk framkant och har som uttalad vision att driva vår affär framåt med innovativa lösningar.

Vi jobbar med några av dom starkaste varumärkena på marknaden, men vet samtidigt att det som räknas är vad kunden tycker, känner och upplever. Därför ligger mycket av vår utveckling och fokus på hur vi göra saker bättre för våra kunder och där vi har ett spännande och helt unikt projekt på gång till hösten som kommer bli något helt nytt i vår bransch.

Om tjänsten
Tjänsten är en fast anställning på 100% med sex månaders provanställning. Du sitter på vårt kontor i Jönköping.

Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Senaste ansökningsdatum är 26 juni, men vi kommer kalla till intervju löpande så tveka inte med att ansöka. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Onlinechef Henrik Sandin på 0736007463 alt. henrik.sandin@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Junior Fullstack Developer

Holmgrens Bil AB