itjobb.se

Junior Fullstack-utvecklare till TUI

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-12-05

Ansök nu

Junior Fullstack-utvecklare till TUI

TUI erbjuder inte bara drömresor för sina kunder utan även drömmöjligheter för dig som är nyexaminerad utvecklare! Du kommer genom att jobba nära seniora utvecklare få en riktigt bra introduktion och fortsatt utveckling. På TUI sitter utvecklingsteamen tillsammans och jobbar med ”Mobb-programmering” vilket ger dig en extra fördel i din utveckling. Du kan på sikt forma dina arbetsuppgifter med din chef för att du ska utvecklas i den riktning du vill. Låter detta lockande? Sök då tjänsten som junior utvecklare! Vi selekterar löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Fullstackteamet hos TUI är ett team med nio erfarna Fullstackutvecklare, de söker nu efter en Junior Fullstackutvecklare som vill vara en del av detta gäng och få fortsätta kodlärande efter studierna. Gruppen bygger just nu ett prissättningssystem som kommer användas av hela TUI-gruppen. Systemet ska sköta den tekniska delen för kundernas extraval och paketresor, samt vara ett stöd för TUIs interna medarbetare för prissättning. Detta är prestandakrävande och komplext system som kommer att användas av många användare.

Du kommer att vara en del av ett team som arbetar nära varandra, prestigeprestigelöst och med en hög grad av engagemang för fortsatta förbättringar. TUI gillar att prova nya lösningar och lära sig nya saker. För att lyckas i denna roll ser TUI att du är vara en driven, kvalitetsinriktad och kommunikativ .NET-utvecklare med en pragmatisk inställning som älskar programmering. Som utvecklare kommer du att ha en roll med frihet, ansvar och ha mycket roligt.

Du erbjuds

Teamet arbetar utifrån det agila arbetssättet Mobb-programmering. Vilket innebär att du tillsammans med två erfarna utvecklare kommer arbeta med samma projekt samtidigt, på samma dator. Tack vare detta arbetssätt kommer du snabbt introduceras in i rollen och lära dig mycket av seniora utvecklare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Fullstackutvecklare kommer du arbeta med ny teknik vid byggandet av ovannämnd projekt, där du kommer arbeta med .Net, JavaScript och React. Teamet arbetar brett med kravställning, utveckling, förvaltningar och testning.

Du kommer arbeta nära användarna för att kunna hjälpa dem att lösa deras problem på bästa sätt. esting sker inom teamet samt av testare utanför arbetsteamet. Utöver detta erbjuder arbetsplatsen en hög frihet att välja hur sakerna implementeras och teamet bestämmer själva i hög utsträckning hur de gör saker.

Vi söker dig som

  • Ingenjörsutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom systemutveckling

  • Har grundläggande kunskaper inom C#.Net, JavaScript och React

  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du:

  • Teamspelare
  • Problemlösande
  • Ansvarstagande

Övrig information

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Münchenbryggeriet

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TUIs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

TUI Group är väldens största reseaktör och TUI Nordic har en marknadsandel på 20 procent på den nordiska resemarknaden med cirka 1600 anställda. Kulturen ligger i fräscha, moderna lokaler på Söder Mälarstrand på Södermalm med utsikt över stan. Kontoret känns familjärt, det är högt i tak och att ställa frågor uppmuntras. Automatiseringsteamet växer och du kommer att på sikt få en mycket viktig roll samt möjlighet att få arbeta med andra team i syfte att få mer insikt i hela arbetsprocessen. Denna möjlighet är viktig för TUI och deras värderingar präglas av en öppenhet och fokus på kompetensutveckling. TUI anordnar roliga aktiviteter så som AW en gång i månaden och frukostar.

Dela detta jobb

Junior Fullstack-utvecklare till TUI

Academic Work