itjobb.se

Är du en person som drivs av utmaningar och brinner för att lära dig nya teknologier? Är du kreativ och vill vara med och utveckla vår kunds IT-organisation? Hos vår kund är det spännande tider då det just nu sker stora förändringar med ökat fokus på digitalisering. Senaste åren har IT-avdelning vuxit enormt vilket ger en möjlighet för nya medarbetare att få vara med och sätta ramar och sturkturer. Låter detta intressant? Sök redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en junior fullstackutvecklare för vår kunds räkning. Vår kund är marknadsledande i Sverige inom revision, redovisning och rådgivning med 50 000 kunder runt om i Sverige. Du kommer arbeta i ett härligt team med positiva kollegor och det finns gott om utrymme att utvecklas. Utmärkande för företaget är att sammanhållning och gemenskap värderas högt – här inspireras och lär man sig av varandra för att ständigt bli bättre. Här finns en blandning av både seniora och juniora kollegor och för att man på ett bra sätt ska få utvecklas och lära av varandra, utför man mycket parprogrammering.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget då de har ett långsiktigt behov, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Vår kund söker nu en driven och duktig utvecklare som kan vara med och utveckla och hjälpa till att växa. Här finns goda möjligheter till att bestämma hur detta ska ske samt vara delaktig i strategier och framtagandet av arbetssätt och teknikval. I denna roll erbjuds både utveckling och nära samarbete med företagets användare.

I rollen som utvecklare kommer du jobba med en stor del nyutveckling med moderna tekniker som exempelvis .Net Core, Azure och Angular. De arbetar med att ta fram både små och stora applikationer i en organisation med stort fokus på digitalisering och med en stor förändringsvilja. Här finns stora möjligheter till att själv vara med och påverka och du får chansen att vara delaktig i att såväl identifiera förbättringsområden som själv ta lead på saker du brinner för och ser som värdefulla.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har en examen från relevant eftergymnasial utbildning

  • Har erfarenhet av C# antingen från skola, jobb eller fritid

  • Har mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av Javascript (Angular, React eller motsvarande) och/eller har erfarenhet av REST, MSSQL samt agil systemutveckling.

Som person driven, vågar prova nya saker och tar ansvar för din egen utveckling. Du trivs bra med att arbeta i team och är problemlösande. Vidare är du lösningsorienterad och har en stor kvalitetsmedvetenhet. Du vågar utmana dina kollegor i arbetssättet för att nå ett högre kvalitativt arbetssätt på ett bra och konstruktivt sätt. För att bidra till sammanhållningen finns även möjlighet att hänga med på företagets teamluncher, kontorsfikor och fredags-AW, samt hämta energi på lunchen med en pingismatch eller en glass på takterrassen. Gillar du mycket kontakt med andra är detta tjänsten för dig!

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Augusti

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Stockholm, Sankt Eriksplan

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [mailto:stn03@academicwork.se](mailto: mailto:stn03@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Junior fullstackuvecklare som

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Dela detta jobb