itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Junior Incident Manager

Ansök nu

Junior Incident Manager

För uppdrag hos en av våra kunder i Skåne söker nu Centric en engagerad Incident Manager som har ett brinnande intresse för IT, service och koordinering. Uppdraget är på heltid med chans till förlängning.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya e

Dina arbetsuppgifter

 • Koordinering av servicedesk

 • Upprätthålla SLA-nivåer

 • Aktivt arbete med analys av incidentflödet och uppföljning med korrigerande åtgärder utifrån vardaglig incidenthantering

 • Hantering av MIM (major incident management)

 • Aktiv leveransstyrning

 • Förbättra och kommunicera nya rutiner

 • Bidra till leveransutveckling

 • Koordinering, planering och granskning av ärenden och incidents

Din profil och kvalifikationer

Viktiga egenskaper för tjänsten innefattar god kommunikativ förmåga, lyhördhet, drivkraft för att utveckla området, engagemang och en god samarbetsförmåga både med kund, kollegor och operativa funktionsroller. Utöver detta ser vi gärna att du har ett stort intresse för att lära dig nya saker samt har ett välstrukturerat arbetssätt.

Krav

 • Erfarenhet av arbete på servicedesk inom IT (1-3 års erfarenhet)

 • En bred förståelse av IT-lösningar i en stordriftsmiljö för servicedesk, server, databas, applikationer och nätverk

 • Koordinering av olika ärenden

 • Erfarenhet av ITIL


Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet som Incident Manager.

Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

rfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

 

Dela detta jobb

Logga
Junior Incident Manager

Centric Professionals AB