itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior IT-tekniker till spännande uppdrag hos Visolit!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-17

Ansök nu

Junior IT-tekniker till spännande uppdrag hos Visolit!

Vi söker nu efter en ny medarbetare till Visolit där du kommer att arbeta med First Line Support i en kvalitativ och teknisk servicedesk-roll där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med otroligt tekniskt kunniga och engagerade kollegor. Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Visolit är en snabbväxande koncern som expanderar och behöver just nu förstärka teamet i Örebro med ytterligare en medarbetare. Du kommer till en arbetsplats med högt i tak och ett stort framåttänk. Företagets primära mål är att kunna bidra med den bästa supporten gentemot sina kunder, vilket du som IT-tekniker aktivt kommer att arbeta med och kunna påverka. Du har därför en viktig funktion då tjänsten innebär att du främst kommer att vara den första kontakten utåt och möta kunder som är i behov av support.

Arbetsplatsen genomsyras av många likasinnade individer med ett stort tekniskt intresse och en fin gemenskap där det inte är ovanligt att bli utmanad i en nintendo switch turnering efter jobbet! I teamet du ska arbeta i kommer ni vara en grupp på 10 stycken som arbetar på första linjen. Då en övervägande majoritet av ärendesamtalen förväntas lösas i första linjen är det viktigt att du som söker vågar ta hjälp av dina mer seniora kollegor för bästa möjliga service gentemot kund!

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget sträcker sig 6 månader och om alla parter är nöjda är ambitionen att du därefter kommer att bli överrekryterad till Visolit.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i servicedesken och hantera ärenden som kommer in från kunder via mail, ärendehanteringssystem och telefonsamtal. Ditt jobb innefattar att lösa ärenden från start till mål. Främst i Microsoft och Citrixmiljöer.

Du ger primärt support på distans för all driftsatt mjuk- och hårdvara, med både enklare och svårare uppgifter. Du kommer att ha kontakt med personer i kundernas hela organisation men också samarbeta med tekniska specialister, driftpersonal samt externa underleverantörer.

Du kommer till exempel att:

 • Installera, konfigurera och administrera operativsystem

 • Genomföra felsökningar

 • Följa upp ärenden och behov

 • Lägga upp konton åt kunder och hantera frågor kring användare

För att kunna utföra ett bra arbete behöver du kunna ta till dig kunskap om kundernas verksamhet, tekniska miljö, applikationer och avtal. Därtill måste du ha ett mycket stort IT-intresse samt en vilja och förmåga att utveckla och tillämpa din IT-kompetens.

Vi söker dig som

 • Har ett gediget dator- och teknikintresse
 • Har arbetslivserfarenhet av servicedesk
 • Har telefonvana
 • Behärskar svenska i tal
 • Kan visa upp ett godkänt belastningsregister

Det är meriterande om du har arbetat som IT-tekniker eller har tidigare erfarenhet och kunskap om Nätverk, Microsoft-tjänster (Office, Sharepoint, Outlook etc), operativsystem och AD.

Som person är du:

 • Orädd
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande

Övrig information

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: 50% på kontoret i Örebro och 50% hemifrån.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Visolits önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Hos Visolit blir du en del av en stark kultur, där de tillsammans arbetar för att öka kompetens och hjälpa varandra. Gemenskap och samarbete är grunden till att skapa förändring hos sig själv, i teamen och för våra kunder. Läs mer om Visolit på deras hemsida: Visolit

Dela detta jobb

Junior IT-tekniker till spännande uppdrag hos Visolit!

Academic Work