itjobb.se

Junior IT tekniker till spännande uppdrag inom installation

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

Junior IT tekniker till spännande uppdrag inom installation

OM OSS

Tavana IT är ett nytänkande och spännande konsult och rekryteringsbolag verksamma inom IT, dotterbolag till börsnoterade Xavitech Group. Vi har sedan starten 2013 levererat en bred bas av förstklassiga tjänster och konsulter till våra kunder runt om i Sverige. Vår verksamhet har sin grund i nöjda medarbetare och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER

Installationsuppdraget omfattar i huvudsak 4500 analoga anknytningar fördelade på kunds 700 enheter på 350 olika adresser, som ska ersättas. Installationerna utförs av två installationsteam med arbetsledning från kunds telefonienhet. Resurserna från detta avrop fördelas i de två teamen. Beroende av antalet anknytningar på en adress kan teamen vid en installation vara på samma eller olika adresser. Inför en installation ansvarar teamen för förberedelser som kontroll av nödvändiga leveranser, konfiguration nätverksstatus, installationsinformation från verksamheten – under installationen ansvarar teamen fysisk installation och kontroll av funktion med minimal störning för verksamheten – efter installation ansvarar teamen för resthantering och administration i olika system. Installationerna är planerade att utföras tisdagar, onsdagar och torsdagar. Måndagar och fredagar används för förberedelser och resthantering. 

INFORMATION:

Plats: Stockholm
Start: Omgående
Omfattning: 100% Projektet löper ca 1 år. Vissa uppdrag kan komma att utföras på obekväm arbetstid.
Lön: Enligt överenskommelse

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig med stort driv, ett brinnande intresse för IT och erfarenhet av att arbeta med IT-support, gärna onsite. Du är van vid att arbeta med olika ärendehanteringssystem samt att jobba mot uppsatta mål. Ett krav för denna tjänst är att du ska ha B körkort.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.  Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller rollen som konsult är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Junior IT tekniker till spännande uppdrag inom installation

Tavana IT AB