itjobb.se

Junior Javascript utvecklare till e-handel

Ansök nu

Junior Javascript utvecklare till e-handel

IT-avdelningen på Dahl har en spännande resa framför sig. De bygger nu upp en IT-avdelning för framtiden. Digitalisering och ett nära samarbete med verksamheten är i fokus för att kunna stötta Dahl på bästa sätt. I samband med detta bygger de också upp ett nytt internt team för utveckling av Dahls e-handelsplattform, här har du chansen att vara med och starta något nytt och coolt från grunden. Vi söker två utvecklare som omfamnar nya teknologier och ser det roliga i utmaningen att bygga den bästa e-handelssiten för en av Sveriges största e-handlare.

Om tjänsten

På Dahl ligger de i teknikens framkant och bygger en e-handelsplattform för framtiden. De är ständigt på jakt efter nya tjänster och tekniker för att leverera bästa möjliga lösning för en av Sveriges största e-handelssiter.

Dahls e-handelslösning baseras på en mikroservicearkitektur där summan av delarna blir en stark enhet. Vi jobbar aktivt med att ligga i framkant i alla teknologier och strävar ständigt efter förbättringar och att hitta nya tjänster som passar in i vår strategi.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Dahl är du en stor del i framgångsfaktorn för att lyckas med deras vision. Du brinner för att ta del av nya tekniker och känner stolthet när du bygger de bästa lösningarna för deras e-handel och deltar i ständiga strävan efter att bli bäst.

Du kommer att parprogrammera, mobprogrammera och ibland helt enkelt bara programmera. Dahl jobbar enligt SCRUM idag med allt vad det innebär i from av process och struktur. De kör regelbundna ”lunch and learn” där de tar del av varandras och andras kunskaper och delar även med sig av all kunskap i andra forum. Du har säkert massa kunskap att dela med dem också. Du gillar när det är högt i tak och att ingå i en grupp där alla är lika mycket värda.

Vi söker dig som

  • Har intresse och viss erfarenhet av utveckling för webben

  • Kunskap i Javascript samt intresse av att lära dig vue.js och på sikt även node.js

  • Du tycker att det låter spännande att jobba i en miljö bestående av REST-api:er, docker, bitbucket och Jenkins

  • Meriterande är om du har utbildning inom IT, lång som kort

Du gillar att brottas med kod samt att komma med lösningsförslag och i dialog med affärssidan komma med kreativa och smarta lösningar. För att åstadkomma det tror vi att du har ett stort intresse för kod och även är intresserad av vad det är du bygger och varför. Vi tror också att du, som dom på Dahl, är en lagspelare som gillar att dela med dig av din kunskap och även lära av andra för att tillsammans bli det bästa möjliga laget.

Du känner till agila metoder och ser fram mot att jobba enligt SCRUM.

Information om företaget

Dahl är idag ca 15 personer och de flesta av dom kodar, vissa är mer intresserade av UX och andra av databaser och andra allt däremellan. De brinner alla för webteknologi och att bygga och leverera spännande projekt med hög kvalitet.

Vissa har barn och andra har egentid, några är långa och några är korta. Dom gillar att gå på fotboll, vågsurfa, rida, vandra, laga mat, sticka samt spela både trummor och rollspel. Favoritgodis är allt från salta nappar till choklad och däremellan väljer någon Cheez Cruncherz Flamin’ Hot som favoritsnacks.

Oavsett vad de jobbar med, vad dom gillar eller vad som görs på fritiden, har de stor passion för det dom gör och om du delar den passionen kommer du att trivas bra hos Dahl. Dom är mer intresserade av vem du är än dina tidigare erfarenheter och kunskaper!

Dahl erbjuder en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär. De har en stark tro på att deras medarbetare bidrar till framgång och är måna om att samtliga medarbetare ska kunna växa och göra karriär. De lägger därför stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling.

Dela detta jobb

Junior Javascript utvecklare till e-handel

Academic Work