itjobb.se

Junior javautvecklare

Företag Human IT
Ort
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Junior javautvecklare

Vi söker just nu fler javautvecklare med minimum av 2-3 års erfarenhet för en bred roll där du kommer få jobba med microservices, spring boot, REST och JSON bland annat.

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, möjlighet att bidra med din kompetens i inhousearbetet och även tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.

Passar jobbet dig?

Vi söker javautvecklare med minimum av 2-3 års erfarenhet. Vi söker dig som jobbat med java, spring boot, REST, git, mule/microservices och JSON. Meriterande är erfarenhet av XML och viljan av att jobba varierat.

Anställningsstart: 

Vi intervjuar och anställer löpande, så tveka inte över att skicka in din ansökan idag! 

Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

 

 

Dela detta jobb

Junior javautvecklare

Human IT