itjobb.se

Junior Linux-tekniker till Cristie Nordic!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

Junior Linux-tekniker till Cristie Nordic!

Vi söker dig som har ett gediget intresse för lagring och backuplösningar och vill arbeta i en utmanande men utvecklande arbetsmiljö. Cristie Nordic är ett mindre men expanderande IT-bolag där du kommer få arbeta mot olika kundföretag. Bolaget lägger stort fokus på att utveckla sina medarbetare vilket betyder att du på sikt även kan få ta dig an mer avancerade uppdrag. Låter detta som någonting för dig? Ta chansen och sök redan idag!

About the role

Cristie Nordic är ett kompetensbolag med lösningar inom backup, återläsning och lagring. De finns representerade i flera delar av Sverige samt Norge, Danmark och Tyskland och blev nyligen en del av Pedab Group. I dagsläget är de elva anställda med siktet inställt på att fortsätta växa. Cristie Nordic är en IBM Gold Business Partner och arbetar med många stora företag inom bank, finans, industri och media. Deras fokusområden är försäljning, leverans och support av mjukvara och hårdvara.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cristie Nordic. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Job duties

I dagsläget består företaget av totalt elva anställda varav sex tekniker med stor erfarenhet av branschen. De arbetar ute hos olika kunder eller inne på kontoret med backup, återläsning, migrering, integration och designprojekt. Cristie Nordic letar nu efter dig som kan stärka upp företaget med support inom backup och lagring samt kan övervaka drift och vara ute på uppdrag hos kund. Första året kommer innebära en gedigen introduktion där du lär dig verksamheten och ger support åt deras existerande kunder inom flera plattformar som Windows och Linux, samt går bredvid de seniora konsulterna på deras uppdrag. Målet är att du ska bli självgående och självständigt kunna stötta kunder i olika projekt.

Tjänsten kommer att starta med en grundutbildning i IBMs system Spectrum Protect eftersom det är denna mjukvara som de främst baserar sitt arbete kring. Utbildningen kommer sedan på sikt följas av en certifiering.

We are looking for

  • Har ett genuint IT-intresse och har någon typ av systemadministrativ utbildning alternativ arbetslivserfarenhet inom området

  • Goda kunskaper om Linux, nätverk, backupmiljö och Windows

  • Har mycket goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift

Vi ser det som starkt meriterande om du har kunskaper i Python, har goda kunskaper i svenska samt om du har B-körtkort så att du kan köra ut till kunder.

Som person trivs du med att arbeta både i grupp och individuellt. Du trivs med att ha kundkontakt och har en god förståelse för hur du på ett professionellt sätt representerar Cristie Nordic över telefon och ute hos kunder. Du är strukturerad och noggrann då du kommer jobba med en del dokumentationer. Vidare har du ett logiskt tänkande rörande hur du löser samt tar dig an problem. Vi tror att du som söker tjänsten gillar att arbeta på ett mindre företag där det finns stort utrymme för nytänkande och kreativ utveckling.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Så fort som möjligt men senast april 2019

  • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag

  • Placering: Kista, Stockholm

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cristie Nordics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Client information

Cristie Nordic är ett komptensföretag inom backup, återläsning och lagring. De erbjuder tjänster inom mjukvara och hårdvara samt kompletta systemlösningar. I november 2018 blev de uppköpta av Pedab som tillhandahåller IT-infrastruktur och programvarulösningar. Cristie Nordic kommer dock fortsätta verka under eget namn och ha ett eget kontor i Kista.

Dela detta jobb

Junior Linux-tekniker till Cristie Nordic!

Academic Work