itjobb.se

Är du "flytande" i Linux och sugen på att få omsätta dina kunskaper från ingenjörsutbildningen till verklighet? Nu söker Si ATM tre duktiga systemutvecklare som kommer ges möjlighet att arbeta med utveckling av flygledningssystem och simulatorer! Den här tjänsten är en ypperlig möjlighet för dig som är nyutexaminerad eller i början av din karriär att få lära dig massor och att arbeta med antingen mjuk- eller hårdvara alternativt med båda!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Si ATMs räkning tre junior Linux-utvecklare.

Si ATM är ett teknikföretag som arbetar med utveckling av Air Traffic Management (ATM) system som används av flygledare på flygplatser runtom i världen för att övervaka flygplan och flygtrafik. Man utvecklar också simulatorer som används under utbildning av flygledare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Si ATMs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Si ATM.

ARBETSUPPGIFTER

Som Linux-utvecklare kommer du arbeta med att utveckla och underhålla Si ATMs flygledningssystem och simulatorer. Du arbetar i projekt av varierande längd och karaktär tillsammans med erfarna kollegor och på uppdrag av företagets kunder.

Rollen är flexibel beroende på vad du har för kunskaper och intresseområden med dig i bagaget. För den som vill finns stora möjligheter att sitta ute hos kunder över hela världen i perioder. Är du mer intresserad av att sitta inhouse så går det också. Då Si ATM utvecklar sina system helt på egen hand så finns det även möjligheter att arbeta mer hårdvarunära om det är det du önskar.

Tjänsten passar dig som är nyutexaminerad alternativt i början av din karriär och som vill få chansen att komma till ett företag där du kommer att kunna utvecklas i olika riktningar beroende på vad du har för intressen.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som är nyutexaminerad alternativt i början av din karriär och sugen på att komma igång och omsätta dina kunskaper som du fått under utbildningen till verklighet.

Specifika krav:

  • Civilingenjör alternativt högskoleingenjör
  • God vana av att arbeta i Linux-miljö (Redhat, CentOS etc)
  • God kännedom om programmeringsspråk (Främst C++ och C)
  • God kännedom om databaser (SQL)
  • Flytande i Engelska och Svenska

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller kunskap av att arbeta med hjälpprogram för Human Machine Interface (XWindows, Motif, QT, OpenGL) samt om du förutom C++ och C har grundläggande kunskaper i ADA och Java.

Som person är du kreativ med ett mycket stort teknikintresse och en passion för systemutveckling. Du tycker om att arbeta i projektform och trivs på en arbetsplats där du har möjlighet att själv påverka i vilken riktning du vill utvecklas. Du har en förmåga att arbeta självständigt, men är också en uppskattad kollega som delar med dig av dina tankar/idéer och är öppen för input från andra. Då du arbetar i projekt som initieras av kund så kan det bli aktuellt att arbeta ute hos kunder över hela världen och du är därför trygg i att arbeta konsultativt med stort kundfokus och trivs att vara i internationella miljöer.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Lön: Fast lön

  • Placering: Sundbyberg

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Si ATM är ett teknikföretag som arbetar med utveckling av Air Traffic Management (ATM) system som används för att övervaka flygplan och flygtrafik, såväl i luften som på flygplatser, för att möjliggöra planering, undvika kollisioner samt ge information till piloter. Si ATM’s system används av flygledare på flygplatser runtom i hela världen. Man erbjuder också simulatorer som används vid utbildning av flygledare, som då får möjlighet att öva på verklighetstrogna ATM-system.

Junior Linux-utvecklare med högtflygande planer till Si ATM!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb