itjobb.se

Junior Linuxtekniker inom IT-säkerhet!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-12-26

Ansök nu

Junior Linuxtekniker inom IT-säkerhet!

Detta är tjänsten för dig som är nyexaminerad och i starten av din karriär inom IT! Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för IT-säkerhet och brinner för att utvecklas. I rollen kommer du arbeta avancerat och komplext med Linux i en arbetsgrupp där stämningen är på topp!

Om tjänsten

Academic Work söker nu två Linuxtekniker med ett säkerhetstänk till en spänningsfylld IT-avdelning.

Denna organisation har en IT-avdelning med ca 800 anställda och ansvarar för all IT som används av deras ca 30 000 medarbetare. IT-avdelningen ansvarar för ett system som tillämpar en grundläggande del i verksamheten och som används under dygnets alla timmar. Atmosfären kollegor sinsemellan är mycket varm och öppen, stämningen i teamet är prestigelös och alla hjälper varandra!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Linux-tekniker kommer du, med hög säkerhetsmedvetenhet arbeta med felsökning, test och drift av verksamhetskritiska miljöer. Tjänsten kräver ett aktivt deltagande i moderniserings- och utvecklingsarbetet mot virtualiserade och automatiserade tjänster. Vidare kan du arbeta med policys, regler och riktlinjer inom säkerhet.

Du kommer till exempel att:

 • Sköta drift och förvaltning av system
 • Felsöka och dokumentera komplexa IT-miljöer
 • Installera, konfigurera och dokumentera HSM
 • Planera och införa automatiserade tjänster

Vi söker dig som

 • Har grundläggande förståelse för Linux och Windows
 • Har relevant IT-utbildning, gärna inom IT-säkerhet eller Linux
 • Har god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska
 • Har ett godkänt belastningsregister

Det är meriterande om du har kunskaper inom Python och nätverk. Det är även ett plus i kanten om du har arbetslivserfarenhet inom drift, utveckling och förvaltning av komplexa IT-miljöer med höga krav på säkerhet.

Som person ser vi att du är kommunikativ, har en analytisk förmåga, är eftertänksam och initiativrik. Eftersom du kommer arbeta inom flera parallella projekt samtidigt krävs det att du är strukturerad och noggrann.

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV samt motivera i din ansökan varför du sökt just denna tjänst då vi lägger stor vikt vid motivering.

Övrig information

 • Start: Januari/februari

 • Omfattning: Heltid 8-17, tillsvidare

 • Placering: Stockholm City

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sergels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi givetvis berätta mer om organisationen!

Dela detta jobb

Junior Linuxtekniker inom IT-säkerhet!

Academic Work