itjobb.se

Junior lösningsarkitekt med fokus på office 365 och Microsoft Azure

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-12

Ansök nu

Junior lösningsarkitekt med fokus på office 365 och Microsoft Azure

Är du i början av din karriär och vill utvecklas långsiktigt i en roll med fokus på lösningsarkitektur, säkerhet, migrering och införande av lösningar i Office 365 och Microsoft Azure? Trivs du med daglig kundkontakt och har lätt för att förstå kunders tekniska behov, hitta skräddarsydda lösningar och verkställa dessa i praktiken? Då bör du söka rollen som junior lösningsarkitekt. Sök tjänsten idag då urvalet sker löpande vilket innebär att de ansökningar som kommer in först har störst chans att gå vidare i processen.

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en lösningsarkitekt på ett långsiktigt uppdrag till nya projekt. Du kommer vara en del i ett kundteam där du arbetar tillsammans med utvecklare och projektledare för att skapa innovativa och säkra lösningar I Office 365 och Azure. I rollen kommer du inledningsvis arbeta dedikerat mot en stor kund med många användare, då du har tekniskt helhetsansvar över deras projekt som gäller införandet av office 365. Du kommer snabbt att bli en viktig del i ett eller flera kundteam. Då företaget lägger stort fokus på service och trovärdighet i sina leveranser råder en öppen och positiv företagskultur där medarbetarna delar med sig av erfarenheter och arbetar som ett team.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Rollen är långsiktig och intentionen på sikt är att du kommer överrekryteras till vår kund förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du i kundprojekt med att definiera och leverera smarta och säkra lösningar för Office 365 där säkerhet för bland annat mobila enheter är en viktig del. Arbetet sker i projektform och du kommer att arbeta cirka 50 % på kontoret och 50 % ute hos kund. I rollen arbetar du bland annat i säkerhetsprogramvaran EMS (Enterprise Mobility + security) och utifrån framställd kravspecifikation blir din uppgift att identifiera lösningar, rekommendera och slutligen sätta upp en projektplan för kunden. Därefter ansvarar du tillsammans med projektledare och utvecklare för implementationen av lösningen. Du kommer till exempel att:

 • Skräddarsy tekniska lösningar utifrån kunders behov

 • Vara ute hos kunder och diskutera krav för lösningar

 • Implementera tekniska lösningar för kund genom att arbeta tätt i team med projektledare och utvecklare

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom molnarkitektur och IT-säkerhet i en bred roll med helhetsansvar. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper inom IT-säkerhet och på sikt finns goda utvecklingsmöjligheter på företaget då de är i en expansionsfas.

Vi söker dig som

Vi söker dig som…

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande kunskap genom arbete eller egna intressen

 • Har grundläggande kunskaper inom IT-säkerhet

 • Har ett tekniskt intresse

 • Talar engelska och svenska i tal och skrift då kunderna är både svensk och engelsktalande

Det är meriterande om du…

 • Har arbetat i en teknisk support eller liknande roll tidigare

 • Har erfarenheter av att arbeta från start till mål med tekniska projekt

 • Har tidigare erfarenhet av arbete inom sälj

Som person är du driven och trivs med kundkontakt samt har en god struktur, tydlighet och professionalism. Då rollen skapas från grunden är det viktigt att du är självgående och känner dig bekväm med att ta ett stort ansvar och inte räds för att anta nya utmanande arbetsuppgifter. Du bör känna dig säker på din tekniska kunskap då du kommer vara den mest tekniska i teamet du befinner dig i.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid 100%

 • Placering: Fridhemsplan

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

EdgeGuide är ett företag som levererar innovativa applikationer som förbättrar verksamhetsprocesser, informations- och kompetensutbyte. Affärsfokus är att skapa lösningar för webb och mobila enheter som knyter samman interna och externa system.

Edgeguides namn innehåller två tydliga löften. De är vassa på att flytta gränser. Att möjliggöra det som förut inte var möjligt. Men riktig förändring sker inte utan att alla är med på tåget. De beskriver sig som guiden som pratar klarspråk och förstår de verkliga utmaningarna. De som verkligen får saker att hända, och som inte släpper uppdraget innan de vet att allt fungerar.

Levereransen består i de flesta fall av nyckelfärdiga system från kravspecifikation till driftfärdig lösning ofta inklusive hosting och förvaltning av systemet. Kunderna finns inom ett stort antal branscher, från webbaserade system för övervakning och styrning av larmenheter till extranät för försäkringsbolag. Projekten drivs i Scrum-team.

Edgeguide utvecklar även egna molntjänster för mobil och webb. Företagets lösningar har blivit nominerade till olika priser, bland annat årets IT-projekt hos IDG.

Dela detta jobb

Junior lösningsarkitekt med fokus på office 365 och Microsoft Azure

Academic Work